Miért nem gondolkodok?
Nem érzed/gondolod úgy, hogy megéri a fáradságot gondolkodni rajta. Én is így szoktam egyébként, mert gondolkodni rengeteg energia. tudom ha rávenném magam tudnék benne fejlődni, és miután ráállt az agyam már úgy könnyebb lenne, de általában ahhoz is túl lusta vagyok (nem érzem úgy, hogy megérni az erőfeszítést), hogy megváltoztassam valamivel kapcsolatban ezt a gondolkodásmódom. (bár az is lehet, hogy inkább valami alacsony szintű félelem: tudom, hogyha úgy gondolnék rá, hogy megéri, akkor energiát fektetnék bele, és ezt öntudatlanul is elutasítom mert jelenleg úgy érzem/gondolom, hogy nem éri meg)
Szóval ez egy nehéz esett.
Egyébként a zárójeledben említett logikai játékokat nem lehet ösztönből játszani, tehát nincs más választásod, mint gondolkodni rajta.
Mivel csak agyzsibbasztó játékokról beszélsz... fejleszteni meg hondolom nem fejleszted az agyad, csak csorgatod a nyálad a játékok előtt... olvass, matekozz, rajzolj, zsonglőrködj, keress olyan hobbikat, amik használják, nem csak kohasznállják az agyad...
Na meg sportolj, mert a zoxigén is nagyon hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!