Mostanában sokat gondolkodok rajta, hogy mi van velem? Szerintetek megőrültem?
14 vagyok, a diákmunkát nyárra terveztem
Gondolkodtam a pszichológuson, és az is eszembe jutott, hogy mi van, ha több személyiségem van.
A barátaim azt mondták, hogy biztos hogy nincs, mert akkor nem emlékeznék bizonyos dolgokra, viselkedési zavarok stb..
De nem vagyok biztos benne, hogy ők jobban tudják egy orvosnál
2-es vagyok:
Ezen a betegségen az orvosok is vitatkoznak, hogy valódi-e. Ami biztos, hogy menj el egy orvoshoz, mert hidd el nem játék a beszámíthatatlanságig elfajulni hagyni.
Ne híreszteld, maximum közeli barátoknak mondd el.
Egy olyan személyiségem sincs, akinél 100%-os emlékezetvesztés állna fent, valamire, akár egy képre vagy hangra mindig emlékszem "visszatérés" után, szóval ez az elmélet itt is megbukott...de persze ezek az emlékek mindig egyre csekélyebbek, és biztos vagyok benne, hogy ha nem kezeltetem valahogy, akkor teljes személyiséggé fejlődnek ki, akik tőlem teljesen független életet élnek.
Skizofrénia - ha jól tudom - felnőttkorban kezdődik, szóval ettől ne félj. Még a borderline személyiségzavarral szokták keverni, de ha utánanézel a tüneteinek, el tudod dönteni, hogy igaz-e rád vagy sem.
Ajánlanám a szakembert, ne rontsd el a legszebb fiatal éveid bizonytalankodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!