Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van egy csík alakú seb az...

Van egy csík alakú seb az arcomon, lányok tuteket ez mennyire folyásol be párkapcsolat terén?

Figyelt kérdés
Engem eléggé zavar, bár már teljesen befort meg minden, de ez örökké így fog maradni.

2020. febr. 14. 21:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
12%

Tipikus magyar mentalitás... olyan mint autó alapján ítélni az embert...Még jó, hogy Mercedessel járok, így minimum, hogy a bunkó kategóriába tartozom.

Befolyásolni l - ig szótő utána toldalék vagy valahogy így7-8 éve nyertem helyesírási versenyt, de manapság gépek és autocorrektek dolgoznak helyettünk, tudjátok technika, szóval kérdezőt lebutázni nem szép dolog, de az tény kedves kérdező, hogy idióta dolog ez a "folyásol be" használat és nem a talutságodról tanúskodik :D Igen én is ezen akadok fenn, mert szerintem ha már kérdezel széptestvérem az a minimum, hogy érthtően bakik nélkül ejted meg így csak a te problémádra koncentralhatunk.

Válaszom : Emiatt a ssárkányok biztos lepontoznak... Testvérem! Jól fiygeljél rám fontosat mondok. Manapság a külső nagy úr, aki nem néz ki jól az nem siekres.. ez amai világ.. szerenscére a jól kinézők közé tartozok és tudod miért? Mert tezsek érte, hogy jól nézzek ki..kb 30 kg-mal bementem kondiba kicsit bedurrant abicepszem kijöttem kockahassal szép izomzattal azóta le sem tudom vakarn i a csajokat.. .nekm is vannak aknék pattanások minden... aztán elgondolkodtam h belodg egy seb vagy pati elég rondacska ha mar ilyen jo testem van miért ne legyen az arcom is jo...volt egy sminkes ismerosom o kikéri magának makeup ártiszt vagy ki.. n a rácsöröügtem szeva mondom megyek a szalonodba berontottam jatostul n amondom kenjél rám alapozot sminkeljél ki vagyis csak alapozot ami elfedi csunyácska pattiaim... kent megkerdeztem nevet asszem essence...havi szinetn vasarolok iylet azota oltocskaba is igy megyek és akondiba is :P ha jó csajszik vannak eddzenek velem akk lefolyik az alapozom mer kemeny vagyok egyebjként napban ls esoben is tartos... szal hasznalj alapozot fedd el! Legalabb randikon es elso szexalaklmak elott utana ha veled marad acsaj, már teljesen mindegy..... :P sok sikert testvérem nekem bejött kistöki! ;)

2020. febr. 14. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:
15%

#11! Mekkora forma vagy hallod! :D Szakadtam!

Nem "folyásol be" kérdező, ha nem vagy unalmas és normálisan viselkedsz, akkor semmit nem számít nekem legalábbis:)

2020. febr. 14. 22:52
 13/15 A kérdező kommentje:

Lehet hogy, nyelvtanilag kissé zavarosan, fogalmaztam, de szerintem meg lehetet érteni, hogy mire irányult a kérdés....

És az, hogy ezt két oldalon keresztül ecsetelgesük...

Ellenben a kérdésre igen kevés érdemi válasz érkezett.

2020. febr. 15. 01:20
 14/15 anonim ***** válasza:
64%

Nyugi emberek, pár helyesírási hiba még nem a világ vége. Nem szép dolog, de nem is kell ilyen nagy felhajtást csapni körülötte.

Kérdező, egy heg semmi. Ha egyébként szép a bőröd, még szexepil is lehet. Ha pattanásos az arcod, vegyél spéci pattanásos bőrre való arctisztító szappant, aztán alkalmazzad. (DM, Rossman) Ha száraz a bőröd, használj arckrémet. A férfi sztárok is használnak, otthon este megcsinálják, aztán utána szép a bőrük. Ha nagyon durván össze van nőve a szemöldököd, érdemes csipesszel kihúzni pár szálat középről.

Egyszóval legyél ápolt. Ha ápolt vagy, egy heg csak karakteressé tesz, ad egy extra férfias vonást. (Pl, a Trónok harcában, és a Vikingekben is tele vannak a férfiak hegekkel már a végére, de jól áll nekik, mert amúgy pattanások meg száraz vörös foltok meg egyebek nincsenek rajtuk)

2020. febr. 15. 08:25
 15/15 Metionin ***** válasza:
100%
Semennyire, az ilyesmi nem szokott zavarni.
2020. febr. 15. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!