Mit gondoltok arról, aki akkor szakít, amikor a párja épp friss gyászban van?
Ilyen mértékű kib aszást vadidegenekkel sem tennék, sőt, még azokkal szemben sem, akiket amúgy nem kedvelek,nem hogy egy olyannal, akit elvileg szerettem.
Jéghideg személyiség lehet az, aki valaki traumájához hozzáad egy másik traumát, pusztán azért, mert neki így kényelmesebb.
Bár manapság az a divat, hogy mindig tedd saját magad előtérbe, a másik meg csak addig jó, amíg kényelmes használni, szóval tudom is én....
Aki nem akarja, hogy szakítsanak vele, az mindig talál indokot, hogy miért nem alkalmas.
A legnagyobb hiba lehet, ilyenek miatt húzni-halasztani a dolgot (saját tapasztalat)
Én ugyanúgy külső szemlélője vagyok ennek a jelenségnek, mint Ti, annyival tudok többet, hogy a szakító fél még bő két hete fátyolos szemekkel mondta, hogy mennyire szereti a párját, közös jövőt, lakásvásárlást, gyerekeket terveztek. Aztán váratlanul elkezdett hűvös lenni a hangulat, de akkor megtörtént a tragikus haláleset (ami nyilván elterelte a figyelmet mindenről) és napokkal rá a szakítás.
Szerintem egy szeretett személy elvesztésére minden időpont sokkal "jobb", mint egy másik szeretett személy elvesztését követő 1-2 hónap, de aki nem hiszi, járjon utána, milyen ha teljesen kifekszel egy veszteségtől és rögtön követi egy ugyanilyen súlyú másik, de ez utóbbi ráadásul a szeretett személy döntéséből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!