Velem van a baj a gyászban? F/24
Egyáltalán nincs veled semmi baj, teljesen normális a reakciód. Ugyanígy voltam, amikor anyukám meghalt, gépiesen bejártam órákra, készültem a vizsgákra, és nekem is bűntudatom volt, hogy nem érzek szörnyű fájdalmat. Néha hullámokban elöntött a világ igazságtalansága miatti tehetetlen düh, de egyébként éltem a mindennapjaimat. Rá pár hónapra idegileg összeomlottam, akkor jutott el a tudatomig, hogy édesanyám nincs többé. Adj időt magadnak, fogadd el, hogy bármi amit érzel, teljesen normális, mert mindegyikünknek más a védekezési mechanizmusa, a tudatod nem tud megbírkózni egy ilyen szörnyű dologgal. Egyébként az, hogy nem tudsz sírni, nem jelenti azt, hogy nem fáj apukád halála. A bátyám ugyanígy volt, és sajnos hajlamosak az emberek megbélyegezni azt, aki nem tudja kimutatni a gyászát.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!