Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért baj az, hogy én egyet...

Miért baj az, hogy én egyet értek Norbival?

Figyelt kérdés

Teljesen igaza van. Adott egy férfi, aki összejön egy csinos csajjal. Dúl a love, szeretik egymást, a nő teherbe esik és szül egy gyereket. Ilyenkor sokan elhiznak, jó ez ezzel jár. De miért jó ez a nőknek? Nincs semmi önkritikájuk?? Hogy tudnak úgy tükörbe nézni, hogy plusz 15,20 kilókat felszedtek? Miért nem bírják megemberelni magukat és lefogyni? Olyan undorító látni, ahogyan felcsapják a zsíros hajukat a fejük tetejére, ott lóg rajtuk a háj. Nemcsak a pasijuk miatt kéne lefogyni, legalább picit normálisan kinezni ,hanem leginkább maguk miatt. Persze könnyebb sírni és várni a csodát, hogy majd lefogynak. Ott van barátnőm, aki nem rég szült, de tök jól néz ki,

és igen, van ideje legalább a haját megmosni... Pedig nagyon akaratos, sírós babája van, aki utál egyedül lenni. Meg van jó pár ismerősöm,akik szültek, mégsem néznek ki úgy mint egy bálna,( pedig volt szülés utáni DEPRESSZIÓJUK, nem mindnek) figyelnek magukra. Mellette háztartást vezetnek, ők is gyereket nevelnek. Persze a kifogásokat könnyű gyártani. :)

2020. jan. 22. 18:03
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
nem szerelem*
2020. jan. 22. 21:41
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
A baj az, ha hirtelen tönkre megy a hűtő. Vagy elesek a jégen. Az baj. Az hogy te egyetértesz vele nem baj, csak a véleményem van meg róla max.
2020. jan. 22. 23:12
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a Norbival, hogy amellett, hogy gusztustalanul tálalta ezt az egészet, azt hiszi, hogy most feltalálta a spanyolviaszt, mert szerinte valami újat mondott.

Persze, hogy ne hagyja el magát egy nő szülés után, ahogy a férfi se hízzon el, a házastársa és az egészsége érdekében, de ez egy tök egyértelmű megállapítás, ami biztos megfogalmazódott már az emberek fejében jóval előtte.

Most neki támadt az egész ország (amúgy helyesen, mert ezt nem lehet szó nélkül hagyni), elérte amit akart, szerepelt tévében, rádióban, mindenki róla beszél, de nem azért, mert olyan okosat mondott és, mert az embereknek fáj az igazság, hanem mert a nőket húsként, a férfiakat meg valami ösztönlényként említette, és ez olyan gyökér, hogy ezt nem érti.

Pár napig még élvezheti a figyelmet, aztán az emberek elkönyvelik egy taplónak, és a következő "okos" megszólalásáig mindenki lesz_rja, de ami biztos, hogy ebből haszna nem lesz, úgyhogy elég sz_r marketing volt ez.

2020. jan. 23. 01:52
 34/38 anonim ***** válasza:
Szerintem rengetegen gondolják így. Csak valamiért, csak most felfújták ezt az ügyet.
2020. jan. 23. 09:47
 35/38 anonim ***** válasza:
Az én páromon is van vagy 20 kg felesleg. De én így ismertem meg, elfogadtam, tetszik így is különben nem jöttem volna össze vele. De megértem azokat akiknek nem tetszik hogy a másik időközben meghizik függetlenül attól hogy nő vagy férfi és hogy miért hízott.
2020. jan. 24. 10:10
 36/38 anonim válasza:
50%

Hány olyan naív 80-90 kgos nőt ismerek, aki szereti magát, meg a párja is “ oda van érte”. Elhiszem hogy ezt mondja a pasijuk, de ugyan már, max a 10% igaz, aki valóban a kövér nőkre bukik. A 90%nak csak ez jutott, mert ő is duci, ő se valami szép és nem tudna felszedni egy jobb nőt. De ha lenne rá lehetősége 10-ből 9, elrohanna máshoz.

Nem szép a kövérség, valóban ocsmány, van 1-2 pasi, akinek ez a fétise, de azokat leszámítva mindenkinek jobban tetszik egy 60 kgos szép nő.

És nem, a réka sem szép SZERINTEM, de legalabb egeszseges.

A szép, egy vekony dereku, izmos, kerek popsis, vekony combu no, akinek a mellet is lehet fogni. En 2 eve fogytam le 15 kg-ot, igy elerve az 55 kg-ot. Es azota latom hogy mennyivel jobban all a vilag egy ilyen nonek, mert en is ilyen lettem.

Es millio meg millio kover, dagi lany pasija probalkozott, mar aki elhitte hogy lesz eselye. Nekik sem tetszik amilyenek vagytok!:) csak elviselik.

A velemenyem csak es kizarolag szules elotti dolgokra vonatkozott, nincs gyerekem, az a melletti napi rutinrol nem fogok papolni.

Csak a sok, fiatal, parkapcsolatban elo no szemet szerettem volna kinyitni.

De Edesanyám 3 gyereket szült, és haztartast vezetett, es gazdagok sem voltunk, de mit ad Isten, a zöldség olcsóbb mint a Meki, meg a sok zsíros hús:) a legkisebb tesóm 8-9 hónapos lehetett mikor anyukám már 58kgal állt a mérlegen. Szóval ez sem kifogás :)

2020. jan. 24. 14:35
 37/38 anonim ***** válasza:

Felesleges a félrelépést a feleség elhízására fogni. Olyan nőket is megcsalnak, akik jó alakúak. Ez a férfi természetétől függ.

Ez, hogy nem tetszik a megváltozott test, nem lehet kifogás. A nők melle is változik többé-kevésbé szülés, szoptatás után, ha a nő karcsú maradt, ámde a melle nem maradt a régi, ami elég valószínű, akkor meg azért fogja otthagyni/megcsalni a férj a feleségét? Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Aki akar mondvacsinált okot találni a megcsalásra, az úgyis talál.

Nem a külsejükért kell szeretni a nőket, vannak a külcsínytől sokkal fontosabb dolgok is.

2020. jan. 25. 11:25
 38/38 anonim válasza:

Nem baj, de csak az ilyen sekélyes ágyú emberek (Norbi)hiszik azt, hogy a külső minden.

A kornyezetemet elnézve, cserelte már le sokkal nagyobb darab, rondabb nőre egy ismerősöm a feleségét, dagadt baratnőm is csalta ossze-vissza az urát. Meg persze volt olyan is amit Norbi mondott. Furcsa, de épp nem az a jellemző.

Sokszor olyan valami fog meg a másik emberben ami mellett mellékes a külső, és mások nem is látják benne amit én.

Egy csinos test persze szebb mint a túlsúlyos ez vitathatatlan.

2020. jan. 25. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!