Miért baj az, hogy én egyet értek Norbival?
Teljesen igaza van. Adott egy férfi, aki összejön egy csinos csajjal. Dúl a love, szeretik egymást, a nő teherbe esik és szül egy gyereket. Ilyenkor sokan elhiznak, jó ez ezzel jár. De miért jó ez a nőknek? Nincs semmi önkritikájuk?? Hogy tudnak úgy tükörbe nézni, hogy plusz 15,20 kilókat felszedtek? Miért nem bírják megemberelni magukat és lefogyni? Olyan undorító látni, ahogyan felcsapják a zsíros hajukat a fejük tetejére, ott lóg rajtuk a háj. Nemcsak a pasijuk miatt kéne lefogyni, legalább picit normálisan kinezni ,hanem leginkább maguk miatt. Persze könnyebb sírni és várni a csodát, hogy majd lefogynak. Ott van barátnőm, aki nem rég szült, de tök jól néz ki,
és igen, van ideje legalább a haját megmosni... Pedig nagyon akaratos, sírós babája van, aki utál egyedül lenni. Meg van jó pár ismerősöm,akik szültek, mégsem néznek ki úgy mint egy bálna,( pedig volt szülés utáni DEPRESSZIÓJUK, nem mindnek) figyelnek magukra. Mellette háztartást vezetnek, ők is gyereket nevelnek. Persze a kifogásokat könnyű gyártani. :)
Szerintem senkinek nem baj, h egyetertesz Norbival, miert erdekelne minket, h te kit partolsz?
Nekem meg nincs gyerekem, megis ramjott 20 kilo plusz. A hizekonysag a korral (is) jar. Nem eszem tobbet, mint regen. De fiatalabb koromban megsem szedtem fel egy dekat sem. De ez a ferfiakat is erinti. Kozuluk is "megemberesednek" jo nehanyan.
A hajmosas dologra: en szaraz sampont hasznalok sokszor. Gyorsabb, mint a hajmosas. Ket perc alatt besprézem a hajam, es kesz. Jobb is a hajamnak. A suru mosas nem tesz jot neki. 2 naponta kene amugy mosni, igy meg a 2. naptol kezdve csak besprézem 2 naponta, oszt jovan. Eleg azt hetente mosni ezzel a modszerrel.
A korral valtozik az ember mentalitasa is. Fiatalon nekem is fontos volt a jo kulso. De szerencses voltam, mert semmit nem kellett tennem a jo alakert. Ma mar nem erdekel kulonosebben. Az egeszsegem miatt persze nem artana lefogynom, de a jo kulso mar nem motival. Nem vagyok mar hiu. Fontosabb a kényelem, a tespedes, a finom etelek, mint hogy edzoteremben kinozzam magam es/vagy visszafogjam a kajazast.
"ha lenne némi eszed, akkor tudnád, hogy ez nem csak akarat kérdése egyébként."
Ha nincs szervi baja valakinek (pl pajzsmirigy zavar) akkor mégis mi más ha nem akarat kérdése?
Nem olyan könnyű EGÉSZSÉGESEN leadni azt a 15-20 kilo "kis" felesleg.
Nem a legegyszerűbb egy kisgyerek mellett egy komplett háztartást vezetni, napláne, ha a kedves édesapa még keveset is keres akkor meg ugye kell dolgozni.
El lehet fáradni a napi 8-10 órában, tudom. De te plmeg hogy nézel ki? Sörhas? Bagó?
Hülyeség ilyenből vitát kreálni, úgyis egy nagyon megoszló ez a téma. A hapsinak se sértés volt vele szerintem a célja, hanem inkább figyelemfelkeltés, hogy beszéljenek egy kicsit róluk/róla. Negatív reklám is reklám.
De Norbi azt is megaszonta, hogy a nők képesek a férfiak belső értékeire nedvesedni, fordítva sajnos nincs így, ezért a nők nem engedhetik meg maguknak ugyanazt a luxust (az elhízást), mint a férfiak. Hát ez már csak ilyen, nincs mit tenni.
Számítottam amúgy arra, hogy valaki erről a médiafogásról is fog kérdést kiírni.
Pedig de CSAK AKARAT kérdése csak mindenki bebujik a genetika,pajzsmirigy,meg mittomén milyen KIFOGÁSok mögé,jah meg a kedvencem a kor kérdése.
Hát persze önigazolás,meg kifogás gyártása nagy tételben ebben mi profik vagyunk egyik nép se tud jobban kifogásokat meg önigazolást keresni.
Már PHD szinten toljuk.
Szépen figyelni kell a fehérje,CH bevitelre meg a zsírra,vitaminok,ásványianyagok,napi 1liter víz / 20 kg.
Plusz megfelelő intenzítású edzés.
Jah és nem csak,hogy elindul a zsírégetés,hanem rendbe rakja a szervezetet is az étrend ha már itt tartunk.
Amùgy hormonális hízást nincs,nem volt bebizonyitva még.
Mert ha kalóriadeficites vagy,csökkented a CH-t emeled a fehérje bevitelt,akkor is fogysz meg átalakul a tested,ha cigánykölkök hullanak az égből.
Szimpla matek,ha CH kevesebb akkor a szervezet a zsírt elkezdi elégetni ha megfelelő a többi makrótápanyag beviteled,mert ekkor nem katabolizmus(izomleépülés) történik hanem a zsírt dolgozza fel a szervezet.
De eddig ahányszor kértem étrendet ingyen segítek,hányat kaptam szerinted kérdező?
Pontosan annyit,0.
Az emberek nem vállalják a felelősséget egyáltalán se az életükért se a testükért.
Szerintem hagyd ezt a kérdést mostmár,vannak ennél jobb témák is,hidd el nekem.
Mindenki azzal ért egyet akivel szeretne, nincs ezzel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!