Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért baj az, hogy én egyet...

Miért baj az, hogy én egyet értek Norbival?

Figyelt kérdés

Teljesen igaza van. Adott egy férfi, aki összejön egy csinos csajjal. Dúl a love, szeretik egymást, a nő teherbe esik és szül egy gyereket. Ilyenkor sokan elhiznak, jó ez ezzel jár. De miért jó ez a nőknek? Nincs semmi önkritikájuk?? Hogy tudnak úgy tükörbe nézni, hogy plusz 15,20 kilókat felszedtek? Miért nem bírják megemberelni magukat és lefogyni? Olyan undorító látni, ahogyan felcsapják a zsíros hajukat a fejük tetejére, ott lóg rajtuk a háj. Nemcsak a pasijuk miatt kéne lefogyni, legalább picit normálisan kinezni ,hanem leginkább maguk miatt. Persze könnyebb sírni és várni a csodát, hogy majd lefogynak. Ott van barátnőm, aki nem rég szült, de tök jól néz ki,

és igen, van ideje legalább a haját megmosni... Pedig nagyon akaratos, sírós babája van, aki utál egyedül lenni. Meg van jó pár ismerősöm,akik szültek, mégsem néznek ki úgy mint egy bálna,( pedig volt szülés utáni DEPRESSZIÓJUK, nem mindnek) figyelnek magukra. Mellette háztartást vezetnek, ők is gyereket nevelnek. Persze a kifogásokat könnyű gyártani. :)

2020. jan. 22. 18:03
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
39%
Nem baj. A baj azzal van, ahogyan ezt első körben tálalta. Aki akarta, abból is meg tudta érteni a lényeget. De nem sokan akarnak, vagy kevesek hozzá, vagy személyes sértésnek veszik. Nagyon merész egy olyan dolgot készen tálalni a nyilvánosság előtt, amivel a társadalom ~felének a lelkébe gázolsz. Igazából ezt nem is lehet "jól" tálalni, mert 100% hogy ki fognak forgatni. Nem kell vele foglalkozni.
2020. jan. 22. 18:10
 2/38 anonim ***** válasza:
93%
Bizonyos értelemben igazat mond de a ferfiak is lustak igenytelenek . A tv képmutató pojáca embereknek kedvez nem a kritikusoknak . A szenny baromság ömlik szembe hazudozás hízelgés hattérben ennek ellenkezője emiatt akad ki a tömeg .
2020. jan. 22. 18:12
 3/38 anonim ***** válasza:
80%

“Ilyenkor sokan elhiznak, jó ez ezzel jár. De miért jó ez a nőknek?”

Most akkor döntsd már el, hogy mivan...

ha lenne némi eszed, akkor tudnád, hogy ez nem csak akarat kérdése egyébként.

2020. jan. 22. 18:17
 4/38 anonim ***** válasza:
83%

Mert egy hímsoviniszta világban élünk, ahol minden a férfiaknak kedvez még mindig.

Majd ha kinyomsz egy életet a farkadból, és el leszel zárva a külvilágtól, mert a kicsi a mindened, (és ezen túl persze a rendes udvar, tiszta ház, főtt kaja az családfőnek mire hazaér) rájössz, hogy a nap csak 24 óra. És neked nincs bejárónőd és dadusod, aki majd gondozza a házat és a picit amíg te felülésezel.

2020. jan. 22. 18:18
 5/38 A kérdező kommentje:
Értelmezz már. Tudom hogy elhiznak a nők ha terhesek. De utána miért nem lehet lefogyni? Csak a sírás megy hogy ezert nem meg azért nem..
2020. jan. 22. 18:18
 6/38 anonim ***** válasza:
75%
Szedd rendesen a gyógyszert, hátha elmúlik.
2020. jan. 22. 18:19
 7/38 anonim ***** válasza:
87%

Magánvélemény, semmi probléma nincs vele.

De ha elég képmutatás nem kívánatok feleségekről beszél ekkora hassal. Még a barátommal sincs kedvem lefeküdni, miután megláttam azt a "férfit"...

8/38 A kérdező kommentje:
Am meg én is nő vagyok :D
 9/38 anonim ***** válasza:
96%
Ezzel "csak" annyi a baj, hogy a Norbi kizárólag a nőkre emelte ki az elhízást, holott a férfiak szülés nélkül is kövérebbek.
2020. jan. 22. 18:20
 10/38 anonim ***** válasza:
15%
Igaza van, igen. Es elsosorban a sok balna van felhaborodva.
2020. jan. 22. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!