Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a nőkről, akiknek a közösségi profiljuk ordít a boldogságtól?

Figyelt kérdés
Minden képen fülig érő szájjal mosolyognak olykor a babájukkal olykor a pasijukkal. Külföldi utazások tömkelegéről készült képeit osztja meg, hemzseg a boldogságról szóló idézeteitől és posztjaitól és szinte látszik, hogy tökéletes élete van. Természetesen magasan kvalifikált és ha ez még nem is lenne elég tökéletesen csinos és szép. És az a durva, hogy rengeteg ilyen nőt látok. Hogy a lópikulába csinálják ezek? Kérdezem mindezt férfiként úgy hogy közel sem vagyok irigy hanem inkább értetlen hiszen nekem az egész élet szenvedés még ha részsikereket is el tudok érni (most diplomáztam le 6 év szenvedés után és nem orvosi képzés :D ).

2020. jan. 21. 22:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem a facebook ismerőseim mind olyan emberek, akikkel érdeklődünk egymás iránt. Sajnos nem igazán megoldható, hogy a kedves nénit, aki gyerekkoromban a szomszédom volt, meglátogassam minden egyes esemény után mesélni neki, se a külföldön élő barátaimat.

Annyira meg nem fogom magam görcsösen antiszocnak mutatni, hogy az összes ismerősömnek egyesével küldjek el fotókat.

Fura nekem, hogy mások meg boldog-boldogtalant "ismernek" facebookon, van 500 ismerősük akiket nyilván marhára nem érdekli, hogy élnek-e vagy halnak-e, de legalább sokan vannak. Ha ilyeneim lennének, én se posztolgatnék soha semmit. Csak én meg ennek nem látom értelmét. Akivel olyan a viszonyunk, hogy nem érdekelnek a dolgai, és tudom hogy őt se érdekli hogy velem mi történik, azzal miért kellene bejelölnünk egymást?

Komolyak amúgy ezek a frusztrált kommentek, ez valami önnyugtatás amúgy, hogy "az én életem szr, de nyugi, biztos másé is az"? :D Ha valaki boldog, az bizonyíték arra, hogy nem az? :D

2020. jan. 23. 10:29
 22/23 anonim ***** válasza:
Ez van amikor valaki annyira unatkozik és annyira szar az élete hogy azt nézegeti hogy másnak mennyivel jobb és mennyivel boldogabb. Most komolyan nem tudnád leszarni?? Éld tovább az életed ahelyett hogy mások életével foglalkozol azt csinálnak amit akarnak.
2020. jan. 25. 21:23
 23/23 anonim válasza:
0%
Utolsó , vagy ne érdekeljen téged! Gondolom azért vannak a közösségi oldalak hogy megnézzük egymást az ismerőseket stb. ha ezt senki nem tenné ahogy te javasolod akkor minek a közösségi oldal ?hmm ? hogy mindenki magának dicsekedjen el azzal hogy hogy sz@rta össze magát reggel a wc-n ? mert ugye amit a kérdező kérdez pont erről szól, magamutogatás vadizás menőzgetés hogy huuu ki vagyok én a fb on ,, közbe meg a szomszédba járok köcccsönkérni , eléggé szánalmas de általában igy van , 1500 ismi abból 1480 csak a létszám miatt a maradék 20 hoz meg nem szólok az utcán mert csak látásból ismerem , na ez a közösségi oldalatok. Te meg kérdező ne aggódj ,,semmi nem az aminek látszik . Azok csak dicsekvő bohocok , Ez olyan mint amikor felteszi magáról valaki hogy pl. adakozott , huu mekkora sztár, 2ezer like . most elélveztem,, adakozzál szimplán brazmeg, nem kell azt feltenni sehova ,akkor vagy valaki .
2020. jan. 28. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!