Mi a véleményetek azokról a nőkről, akiknek a közösségi profiljuk ordít a boldogságtól?
Hát nem tudom, nekem a facebook ismerőseim mind olyan emberek, akikkel érdeklődünk egymás iránt. Sajnos nem igazán megoldható, hogy a kedves nénit, aki gyerekkoromban a szomszédom volt, meglátogassam minden egyes esemény után mesélni neki, se a külföldön élő barátaimat.
Annyira meg nem fogom magam görcsösen antiszocnak mutatni, hogy az összes ismerősömnek egyesével küldjek el fotókat.
Fura nekem, hogy mások meg boldog-boldogtalant "ismernek" facebookon, van 500 ismerősük akiket nyilván marhára nem érdekli, hogy élnek-e vagy halnak-e, de legalább sokan vannak. Ha ilyeneim lennének, én se posztolgatnék soha semmit. Csak én meg ennek nem látom értelmét. Akivel olyan a viszonyunk, hogy nem érdekelnek a dolgai, és tudom hogy őt se érdekli hogy velem mi történik, azzal miért kellene bejelölnünk egymást?
Komolyak amúgy ezek a frusztrált kommentek, ez valami önnyugtatás amúgy, hogy "az én életem szr, de nyugi, biztos másé is az"? :D Ha valaki boldog, az bizonyíték arra, hogy nem az? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!