Lehet a boldogságtól és a szomorúságtól egyszerre sírni?
Figyelt kérdés
néha csak elkezdek sírni, és a boldog és szomorú gondolatok váltogatják egymást és nem tudom melyik miatt folynak a könnyeim.
pl.: arra gondolok, hogy mennyire kedves volt velem valaki, aztán arra, hogy ezt mennyire nem érdemlem meg
pl2.: arra gondolok, hogy egy adott helyzet mennyire jól esett/jól jött ki, aztán megint arra, hogy ennek nem velem kellett volna történni
pl3.: keresztyénként tudom, hogy Jézus meghalt értem, aztán arra gondolok, hogy egyáltalán nem érdemlem meg
Ez mennyire fura?
2017. júl. 24. 13:15
1/3 anonim válasza:
Ezt meghatódásnak hívják, könnyekkel jár.
2/3 anonim válasza:
Ha alapvetően jól érzed magad a bőrödben, és minden rendben, akkor ez teljesen jól van így, te érzelmesebb típus vagy, ennyi.
Én nem vagyok érzelmes típus, nekem az ilyen sírva vigadásokat egy idegösszeroppanás és egy hosszabb depressziós epizód követte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!