Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kezdek el váratlanul sírni?

Miért kezdek el váratlanul sírni?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és nincsenek barátaim és amikor néha elkezdek azon gondolkozni hogy soha nem lesz barátom akkor mitől kezdek el váratlanul sírni?

2016. nov. 13. 08:53
 1/5 A kérdező kommentje:
Mármint fiú barátom nincs
2016. nov. 13. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Ha otthon ülsz a gép előtt, nem is lesznek.

Nem kell sírni, ez a te döntésed. Ha kimozdulnál sportolni, már lenne több haverod a sportban. Azokat összeköti az érdeklődés, levezeti az energiájukat, összetartó társaság. Nem ilyen kis kötözködő májerek mint az osztálytársaid.

2016. nov. 13. 09:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem a gép élőt ülök mert fel tettem ezt az egy kérdést ha gépezek csak netezek amit meg akarok nézni nem vagyok függő
2016. nov. 13. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert rád tör a magányosság érzése, azért. Lesz majd 1-2 nagyon jó barátod, ne félj.
2016. nov. 13. 09:33
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meséld már el, hogy hogy telnek a napjaid! Mitől várod, hogy legyenek barátaid? És egyáltalán miért van szükséged bárkire is? Mit vársz az emberektől? Mit teszel azért, hogy jobb legyen az életed? Az a bajotok, hogy szétunjátok az agyatokat. Csak ültök, keseregtek, és várjátok a csodát.
2016. nov. 13. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!