Mikor látott utoljára valaki sírni téged? És mikor sírtál utoljára egyedül?
Figyelt kérdés
2016. okt. 22. 20:01
1/10 anonim válasza:
Meg soha sem sirtam senki elot talan egsz kicsinek...en az a magamban szenvedo tipus vagyok de egyedul 3 nappal ezelot sirtam magambann. 18L
2/10 anonim válasza:
Talán hetedikes koromban (most tizenegyedikes vagyok) láttak utoljára sírni. De erről sincs konkrét emlékem, csak tippelek..
Egyedül pedig már a héten is.
16/F
3/10 anonim válasza:
Idén júniusban, magyar szóbeli érettségin.
Egyedül kb egy hónapja.
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, sok évvel ezelőtt volt.
5/10 anonim válasza:
Mióta nem vagyok már gyerek, nagyon ritkán sírok, szinte sosem. Viszont pár hónapja szakított velem barátnőm, akkor előtte sírtam, és azóta néhányszor magamban.
6/10 anonim válasza:
2 hete sírtam otthon egyedül. Más mikor látott sírni? 2015. júniban biztosan emlékszem, hogy valaki előtt sírtam ;(.
7/10 anonim válasza:
Mások előtt tavaly nyáron, egyedül pedig egy éve ősszel.
8/10 anonim válasza:
Privátban ezen a héten, nyilvánosan év eleje felé.
9/10 Arnold901005 válasza:
Mások előtt: 5 éve, az Anyu temetésén.
Egyedül: ma. Vagyis mivel bőven elmúlt éjfél, tegnap.
10/10 anonim válasza:
Körülbelül egy vagy két hete, egyedül viszont tegnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!