Miért van ez, hogy egyszerűen könnyezek a "boldogságtól" ha pénzügyi dolgokat olvasok?
Pénzügyi végzettségem van, azonban csak egy általános irodai titkárként dolgozom.
Egyre nehezebben viselem, mert szeretnék bankban pénzügyi dolgokat látva, tanulva dolgozni. (megtakarítások, hitelek, számlavezetés stb)
Szabadidőmben gyakran olvasgatok ezekről és a nagy bankok működéséről, mert ez érdekel. Ilyenkor kamatokról, jegybankról és mindenről olvasok, majd egyszer csak belekönnyezem..
Lehetséges, hogy ennyire vágyódom egy ilyen jellegű hivatás, munka után?
Akit nem érdekel ez a pénzügyi világ, nem értheti ezt, és vicces is, mert általában a romantikus könyveken könnyezzünk, nem a jegybankok működésén XD
Én ha pénzre gondolok, elszorul a torkom, és vigyorgok.
Nem vicc, vannak olyan dalok, hogy de jó gazdagnak lenni, és mindig olyan eufóriát érzek.
Félreértettél akkor.
Itt nem a pénzről van szó, hiszen a pénz nem boldogít :)
Itt a szakmai nézetekről van szó. Érdeklődés a pénzügyi rendszer iránt. Jegybankok, kereskedelmi bankok, jegybanki alapkamat, stb. Árfolyam, mi mitől függ, stb.
Én inkább ordítok az idegességtől, ha a pénzügyi analfabetizmus különböző megnyilvánulásaival szembesülök, a korrekt leírások nem váltanak ki belőlem érzelmeket.
De ha neked ilyen fétised van, iratkozz be vmi tanfolyamra, vagy még inkább végezd el a közgázt, akár levelezőn, aztán nyergelj át valami komolyabb pénzügyi munkakörbe.
A gond az, hogy nem vesznek fel, mert nincs álláslehetőség jelenleg egy banknál sem.
Vagy ha elvétve van, akkor nem teljesen felelek meg a feltételeknek.
Van egy hely, ahol ugyanilyen végzettséggel vesznek fel embereket, amilyen nekem van, de kétséges egyelőre, hogy akarnak-e embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!