Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a nőkről, akiknek a közösségi profiljuk ordít a boldogságtól?

Figyelt kérdés
Minden képen fülig érő szájjal mosolyognak olykor a babájukkal olykor a pasijukkal. Külföldi utazások tömkelegéről készült képeit osztja meg, hemzseg a boldogságról szóló idézeteitől és posztjaitól és szinte látszik, hogy tökéletes élete van. Természetesen magasan kvalifikált és ha ez még nem is lenne elég tökéletesen csinos és szép. És az a durva, hogy rengeteg ilyen nőt látok. Hogy a lópikulába csinálják ezek? Kérdezem mindezt férfiként úgy hogy közel sem vagyok irigy hanem inkább értetlen hiszen nekem az egész élet szenvedés még ha részsikereket is el tudok érni (most diplomáztam le 6 év szenvedés után és nem orvosi képzés :D ).

2020. jan. 21. 22:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Úgy igazából ez nem hat ki az életemre, szóval nem foglalkozom ezzel. Egy részük valóban boldog és egészségükre, jól csinálják. Egy részük meg eljátssza a dolgot, de nekik is egészségükre, ha ez kell nekik.
2020. jan. 22. 01:13
 12/23 anonim ***** válasza:
16%

Ha tényleg így van, akkor örülök:)

De lehet egy NAV látogatás letörölné a mosolyt még az instagramrol is és keresztbe törné a "külföldi utazások tömkelegét" :D

2020. jan. 22. 01:38
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmi véleményem róluk, nyilván ők sem ilyen boldogak a nap 24 órájában, csak éppen akkor nem postolnak semmit, amikor nem azok. Nekem nincs közösségi média profilom, de ha lenne, én is a nyaralásos vigyorgós képet raknám ki, nem azt, amikor üvöltve veszekedünk a szállodában a párommal, amiért otthon hagyott valami fontosat. :D
2020. jan. 22. 06:32
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két ismerősömnek ilyen a profilja, egyikük nő, másik férfi.

Hogy csinálják? Mindketten kidolgozzák a belüket érte. Én nem különösebben irigykedek rájuk, mindketten sok mindent áldoztak/áldoznak fel a céljaikért.

A csaj vendéglátóiparban dolgozik, körülbelül annyi közös ideje van a párjával, amennyit nyaralnak vagy programokra járnak, mert ugye ő főleg este, hétvégén dolgozik, a srác meg normál munkarendben, H-P 8-16, de igyekeznek megoldani és minőségi időt tölteni együtt. A szép arc vele született, az alakjáért és a frizura-smink-ruha kombóért meg értelemszerűen dolgozik.

A srác egy ázsiai egyetemen van ösztöndíjjal, jelenleg egy nem "büfés" mesterszakot végez ottani nyelven, mellette dolgozik, ha van ideje két félév között, akkor utaznak valahova a barátnőjével.

A boldog idézetek mindkettőjüknél onnan jönnek, hogy igyekeznek motiváltak maradni, illetve a srác szeretné az ismerőseit is inspirálni kicsit.

Én meg ugyan nem posztolgatok, de azon túl én is tök boldog és elégedett vagyok az életemmel, pedig 25 évesen még mindig nincs meg a diplomám, és panaszkodhatnék még ezer más dolog miatt is, van bajom bőven, de miért azokon keseregjek? Vannak jó dolgok is, hát inkább azokkal foglalkozok.

N

2020. jan. 22. 09:12
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
Ez a kérdés és a válaszok jó látlelet volt a magyar társadalomról. Arról nem is beszélve, hogy felbukkant a szokásos nőgyűlölet, ugye férfi lehet boldog, téged csak a nők zavarnak? Gondolom anyádat is jobb szereted sírva látni. Hányok már az ilyen emberektől.
2020. jan. 22. 09:15
 16/23 anonim ***** válasza:
50%

Tapasztalatból mondom,hogy a legtöbb ilyen boldogságot posztoló embereknél óriási gondok vannak..Elhidegült párkapcsolat,széthulló család,ami egy közös nyaralási fotóig működik csupán..Eleve miért kell valakinek megosztania másokkal azt hogy hol van és mennyire boldog?

Ez csak azoknak az embereknek fontos,akik ott vannak tőled 2 méterre,nem a virtuális térben...Csak a visszajelzés adta kielégülés miatt posztol mindenki,pótolni akar valamit,amije nincs..Ezt kár irigyelni,semmi irigylésreméltó nincs benne...

2020. jan. 22. 13:49
 17/23 anonim ***** válasza:
51%

"miért kell valakinek megosztania másokkal azt hogy hol van és mennyire boldog?"

Igaz, miért beszélgetünk másokkal, miért mesélünk a nyaralós élményeinkről? Totál kussban, antiszociálisan kellene élni!

2020. jan. 22. 14:00
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

# 15 Ez azért elég szánalmas megközelítés.

Brühühü nőgyűlölők :'( Mennyire drámai már, nem? Csak nem magára ismert valaki?

Lehet itt kiabálni és idegeskedni, de tény, aki teljes mértékben rendben van magával, a helyzetével és a körülötte lévő dolgokkal és emberekkel, annak egyszerűen nincs szüksége arra, hogy ezt és csak ezt mutogassa másoknak.

Vagy már ott tartunk, hogy igazából nem is az a lényeg, hogy megéljük, átéljük, és élvezzük a dolgokat, ott és akkor, hanem kirakunk mindent, várva a visszajelzést, aztán visszanézve elégedetten konstatáljuk, hogy basszus, mennyire tökéletes életem van, de jó nekem.

Csak éppen a lényeg tűnik el az egészből.

Engem nem zavar, ne érts félre, de ha én így élném az életemet, eléggé elgondolkodnék magamon, és hogy hol rontottam el. Mert ez nem normális, ha nő az illető, ha férfi.

2020. jan. 22. 16:40
 19/23 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Jó nekik, még több boldog nőt a világra!
2020. jan. 22. 18:25
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
17,miaz magadra ismertél? :-) Nem azt mondtam hogy ne beszélgess az élményeidről senkivel,de a legközeléebbi barátaidnak úgyis személyesen meséled el, mutatod meg.Ha valaki csak a facen tartja a kapcsolatot veled,az már nem közeli barát úgyse.Ha máshol él,akkor meg elküldheted neki privátba..Nem kell a félvilágnak látnia,ez mind csak dicsekvés és maszturbálás lájkokra..Egy idő után majd rájössz magadtól is...
2020. jan. 23. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!