Mi a véleményetek azokról a nőkről, akiknek a közösségi profiljuk ordít a boldogságtól?
Ha tényleg így van, akkor örülök:)
De lehet egy NAV látogatás letörölné a mosolyt még az instagramrol is és keresztbe törné a "külföldi utazások tömkelegét" :D
Nekem két ismerősömnek ilyen a profilja, egyikük nő, másik férfi.
Hogy csinálják? Mindketten kidolgozzák a belüket érte. Én nem különösebben irigykedek rájuk, mindketten sok mindent áldoztak/áldoznak fel a céljaikért.
A csaj vendéglátóiparban dolgozik, körülbelül annyi közös ideje van a párjával, amennyit nyaralnak vagy programokra járnak, mert ugye ő főleg este, hétvégén dolgozik, a srác meg normál munkarendben, H-P 8-16, de igyekeznek megoldani és minőségi időt tölteni együtt. A szép arc vele született, az alakjáért és a frizura-smink-ruha kombóért meg értelemszerűen dolgozik.
A srác egy ázsiai egyetemen van ösztöndíjjal, jelenleg egy nem "büfés" mesterszakot végez ottani nyelven, mellette dolgozik, ha van ideje két félév között, akkor utaznak valahova a barátnőjével.
A boldog idézetek mindkettőjüknél onnan jönnek, hogy igyekeznek motiváltak maradni, illetve a srác szeretné az ismerőseit is inspirálni kicsit.
Én meg ugyan nem posztolgatok, de azon túl én is tök boldog és elégedett vagyok az életemmel, pedig 25 évesen még mindig nincs meg a diplomám, és panaszkodhatnék még ezer más dolog miatt is, van bajom bőven, de miért azokon keseregjek? Vannak jó dolgok is, hát inkább azokkal foglalkozok.
N
Tapasztalatból mondom,hogy a legtöbb ilyen boldogságot posztoló embereknél óriási gondok vannak..Elhidegült párkapcsolat,széthulló család,ami egy közös nyaralási fotóig működik csupán..Eleve miért kell valakinek megosztania másokkal azt hogy hol van és mennyire boldog?
Ez csak azoknak az embereknek fontos,akik ott vannak tőled 2 méterre,nem a virtuális térben...Csak a visszajelzés adta kielégülés miatt posztol mindenki,pótolni akar valamit,amije nincs..Ezt kár irigyelni,semmi irigylésreméltó nincs benne...
"miért kell valakinek megosztania másokkal azt hogy hol van és mennyire boldog?"
Igaz, miért beszélgetünk másokkal, miért mesélünk a nyaralós élményeinkről? Totál kussban, antiszociálisan kellene élni!
# 15 Ez azért elég szánalmas megközelítés.
Brühühü nőgyűlölők :'( Mennyire drámai már, nem? Csak nem magára ismert valaki?
Lehet itt kiabálni és idegeskedni, de tény, aki teljes mértékben rendben van magával, a helyzetével és a körülötte lévő dolgokkal és emberekkel, annak egyszerűen nincs szüksége arra, hogy ezt és csak ezt mutogassa másoknak.
Vagy már ott tartunk, hogy igazából nem is az a lényeg, hogy megéljük, átéljük, és élvezzük a dolgokat, ott és akkor, hanem kirakunk mindent, várva a visszajelzést, aztán visszanézve elégedetten konstatáljuk, hogy basszus, mennyire tökéletes életem van, de jó nekem.
Csak éppen a lényeg tűnik el az egészből.
Engem nem zavar, ne érts félre, de ha én így élném az életemet, eléggé elgondolkodnék magamon, és hogy hol rontottam el. Mert ez nem normális, ha nő az illető, ha férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!