Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak? Egyszer repesek...

Mit csináljak? Egyszer repesek a boldogságtól, egyszer meg levetném magam valahonnan.

Figyelt kérdés

Egy hete szakítottam a barátommal, és azóta sokszor nagyon boldog vagyok és nevetek, de van hogy sírni tudnék. Nem voltunk sokáig együtt, még csak 1 hónapig se, nem is mondanám igazi kapcsolatnak, de én nagyon hamar megszerettem őt, ő meg hozzám vágta, hogy már "nem érez semmit". Én már előtte tudtam, hogy szakítani fogunk.

Nagyon sok barátom van, akikkel tudok beszélgetni, sokat is beszélgetek velük, de mégis, amikor egyedül vagyok, vagy éppen rám jön, akkor letörök...

Mit tehetnék ez ellen? Hogyha nem is folyamatosan nevetni meg boldognak lenni, de az arany középutat hogyan találhatnám meg?

2013. nov. 16. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Add ki az érzelmeidet,ne akarj jó hangulatot magadra erőltetni.. és ne legyél öngyilkos,erre még gondolni se gondolj!Az szörnyen fájna mindenkinek a környezetedben..
2013. nov. 16. 22:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem erőltetem a jó hangulatot, nagy részben általában tényleg ott van.
2013. nov. 16. 23:04
 3/3 Alaque ***** válasza:
Repülj nagyon magasra a boldogságtól, és onnan vesd le magad!
2013. nov. 18. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!