Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reductilt lehet még valahonnan...

Reductilt lehet még valahonnan rendelni ami eredeti?

Figyelt kérdés
nem érdekelnek az olyan válaszok amiben az van hogy ne vegyél mert szemét meg be van tiltva blablabla köszönöm :)

2013. nov. 15. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Biztos hogy lehet rendelni. Mindent lehet rendelni. Nekem egy komolyabb puska kellene, de hát drága.. Pedig a balta, kések mellé.. mondjuk lehet pisztollyal kellene indítani a tűzfegyver arzenált igazából.
2013. nov. 15. 15:25
 2/9 A kérdező kommentje:
lehet rendelni csak azt írták már nem lehet sehol kapni és nemtudom hogy amit rendelnék az hamis lenne vagy nem :) de azért köszönöm a választ
2013. nov. 15. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:
De ez mindenre igaz.. Átverni bármikor átverhetnek. Ezt igazából tudjuk.. főleg netes rendelés esetén, főleg nem hivatalos helyről.. soha sincs igazi garancia. Se gyógyszerre, se fegyverre.. és másra sem.
2013. nov. 15. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:
a fogyasztotablettak nem mukodnek, ha amugy az eletmododon nem valtoztatsz. betiltott szert forgalomba hozni sulyos buntetessel jar, ugyhogy magyar oldalon garantaltan nem fogsz hozzajutni. a neten rendelt sz*rokban meg kb. barmi lehet, akar patkanymereg is, ugyhogy hajra, rendeld csak, legalabb emelkedik az emberiseg atlagos IQ-ja.
2013. nov. 15. 15:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért könnyebb ilyenekhez nyúlni, mint mondjuk paleózni. De hát, lehet az én hibám hogy nem értem.
2013. nov. 15. 15:47
 6/9 A kérdező kommentje:
fuuh de sok az értelmetlen ember :D nem érdekelnek az olyan válaszok amiben az van hogy ne vegyél mert szemét meg be van tiltva blablabla nem vagyok kíváncsi ki mit gondol erről a témáról paleóztam is már elvitte a sok pénz és semmit nemért erről ennyit ... :D ezek meg nincsenek többe 5000 nél és ledobok 5-6 kilókat csak még szeretnék ledobni és ezért rendelek :)
2013. nov. 16. 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Erről amúgy írhatnál. Zöldségeket ettél, de nem fogytál. Ám ha reductilt eszel.. azzal sikerült fogynod?
2013. nov. 16. 11:07
 8/9 A kérdező kommentje:
igen sikerült fogynom 2-3 hónap alatt 7-8 kg ot :)
2013. nov. 18. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Na, hát ez is valami.

Engem még érdekelne is az eset, egyszerűen az összefüggéseket szeretném látni (persze már a kérdésedtől eltértünk, én nem járok Romániába, viszont úgy tudom onnan lehet hozni ilyen hatóanyagú szereket, eredetiket hiszen ott elvileg forgalomban vannak.. ennyit tudok segíteni, tudom ettől még nem lesz a kezedben egy doboz reductil)

na de szóval, elvileg úgy működik, hogy az éhségközpontodra hat és így kevesebbet kívánsz enni. Anélkül, hogy állandó éhség marna, és ez mindenkinél működik ellenben a gyógynövényekkel, amik vagy elveszik az étvágyat-éhséget, vagy nem. De ez így még csak sima kalória megvonás, nyilván testtömeg csökkenéssel jár, csak én sosem írom azt hogy ez nem működő módszer, csak komoly kétségeim vannak az életmódszerű alkalmazásáról (azaz hogy mi lesz így 10 év múlva). Hiszen a kalóriabevitel alacsonyan tartása csak egyfelől előnyös (bizonyos nézetek szerint segít az élethosszt megnyújtani) másfelől ezt a nézetet lehet hogy már cáfolták is, illetve egy dolog a várható élethossz, amit bármi megrövidíthet.. és más dolog az általános közérzet és energiaszint. Én például nem élnék úgy 100 évig, hogy keveset eszem és kicsit gyengébb vagyok mint most.

Én megelégednék 80 évvel krónikus betegségek nélkül ÚGY, hogy mindvégig (de legalább 70 éves koromig) bármikor felvegyem a versenyt mondjuk egy mma bajnokkal, sose legyek fáradtabb vagy gyengébb. Na jó, évente 1 fertőzés felőlem még bele is férhet, annyi ágynyugalom még jól is eshet. :D

Tehát szerintem fontos az is, hogy együnk, ne keveset de táplálót, bár most igencsak szubjektív módon közelítettem a kérdést, lehet nem is érdekel senkit :)

2013. nov. 18. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!