Reductilt lehet még valahonnan rendelni ami eredeti?
Na, hát ez is valami.
Engem még érdekelne is az eset, egyszerűen az összefüggéseket szeretném látni (persze már a kérdésedtől eltértünk, én nem járok Romániába, viszont úgy tudom onnan lehet hozni ilyen hatóanyagú szereket, eredetiket hiszen ott elvileg forgalomban vannak.. ennyit tudok segíteni, tudom ettől még nem lesz a kezedben egy doboz reductil)
na de szóval, elvileg úgy működik, hogy az éhségközpontodra hat és így kevesebbet kívánsz enni. Anélkül, hogy állandó éhség marna, és ez mindenkinél működik ellenben a gyógynövényekkel, amik vagy elveszik az étvágyat-éhséget, vagy nem. De ez így még csak sima kalória megvonás, nyilván testtömeg csökkenéssel jár, csak én sosem írom azt hogy ez nem működő módszer, csak komoly kétségeim vannak az életmódszerű alkalmazásáról (azaz hogy mi lesz így 10 év múlva). Hiszen a kalóriabevitel alacsonyan tartása csak egyfelől előnyös (bizonyos nézetek szerint segít az élethosszt megnyújtani) másfelől ezt a nézetet lehet hogy már cáfolták is, illetve egy dolog a várható élethossz, amit bármi megrövidíthet.. és más dolog az általános közérzet és energiaszint. Én például nem élnék úgy 100 évig, hogy keveset eszem és kicsit gyengébb vagyok mint most.
Én megelégednék 80 évvel krónikus betegségek nélkül ÚGY, hogy mindvégig (de legalább 70 éves koromig) bármikor felvegyem a versenyt mondjuk egy mma bajnokkal, sose legyek fáradtabb vagy gyengébb. Na jó, évente 1 fertőzés felőlem még bele is férhet, annyi ágynyugalom még jól is eshet. :D
Tehát szerintem fontos az is, hogy együnk, ne keveset de táplálót, bár most igencsak szubjektív módon közelítettem a kérdést, lehet nem is érdekel senkit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!