Mi okozhatja ezt a rendkívüli stressz helyzetet?
Ha arra kerül a sor hogy felkell hívjak valakit teszem azt a vezetési oktatómat, vagy esetleg most esküvő szervezés közepében vagyok és muszáj érdeklődnöm dolgok után és nyilván ez telefonon keresztül a legegyszerűbb, és ha már arról van szó hogy felkell hívjak valakit össze rándul a gyomrom, a pulzosom fel egy 90re a szívem majd kiakar ugrani a helyéről annyira stresszes leszek, sokszor előre írnom kell egy sablon szöveget amit felolvasok, vagy csak legalább ott legyen előttem, mert egyszerűen telefonon keresztül elveszek,nem tudom kifejezni magam úgy mintha személyesen beszelgetnék.
Miért van ez? Hogy tudnék ezen átlendülni?
Gyakorlással.
A telefonállás egy szörnyű módja a kommunikációnak.
Élő, átmennek a verbális jelek, de a nonverbális jelek már nem, pedig aktívan használjuk azokat is közben.
Próbáld meg becsapni magad és tükör előtt telefonálj, így olyan mintha élő emberrel beszélnél szemtől szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!