Hogyan nyugtassam le magam? Hogyan ne görcsöljek?
Figyelt kérdés
Kórházban fekszek kb 5 napja, vesekővel. Ultimátumot kaptam, ha holnap reggel 10-ig nem görcsölök, csütörtökog még bent kell maradnom és műtenek, ha viszont jól leszek, 10-kor már léphetek le a kórházból a zárójelentésemmel, csak 2 hét múlva kell konzultálni visszajönni. Egyetemista vagyok és van 2 db 30 oldalas beadandóm amit jövőhét hétfőig meg kéne írnom, de csak otthon tudom, mindenféleképpen haza kell mennem. Tegnap görcsöltem utoljára, ma szerencsére nem. Iszom, járkálok eleget, de nem vihetem túlzásba mert a kő megfogja a vizet és felpuffadok. Éjszakai bagoly vagyok, hajnali 2 előtt nem tudok elaludni, ha most próbálnék meg csak forgolódnék 3-4 órát. Gondolatban imádkozom, hogy minden jó legyen. Tv már unalmas, wifi nincs ezért youtube kilőve. Mi legyen? Hogyan maradjak nyugodt?2019. nov. 18. 22:17
1/3 anonim válasza:
Még műtét előtt próbáld ki a feketeretek cseppeket!
Szétbontja a követ!Kérdezd meg az orvostól,hogy mit szól hozzá,hogy kipróbálnád!
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, rákérdezek :)
2019. nov. 18. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!