Akik stressz helyzetben nem tudnak enni, mit éreznek olyankor fizikailag és mentálisan?
Hányinger, ha ételre gondolok.
Viszont ha éhes vagyok mert nem ettem és stressz ér, akkor éhes is vagyok meg hányingerem is van a kajától.
Nálam mind a kettő megjelenhet, attól függ, milyenféle stresszről beszélünk.
Összeszűkül a gyomrom, nincs étvágyam, enyhén hányingerem van, ha egy zónaadagnyinál többet magamba tömködök, határozott hányingerem van.
Esetleg fáj a gyomrom, fáj a hasam.
Kvázi mint aféle gyomor-bélrendszeri fertőzés, vagy nem tudom, csak ez a stressztől van.
Talán amikor az "életemet érzem veszélyben", például orvoshoz járkálás, leletre várakozás, suliban anno kemény tanár, most munkakereséssel kapcsolatos dolgok, akkor a nem tudok enni féle stressz van, amikor csak szimplán kellemetlenül érzem magam, pl szar a munkahelyi feladat, vagy szimplán (kisebb mértékben) ki kell lépnem a komfortzónámból, akkor pedig a zabálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!