Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők bizonyos %-a miért gondolj...

Nők bizonyos %-a miért gondolja azt, hogy csak attól lesznek jó emberek, ha segítőkészek?

Figyelt kérdés
Oké..aláírom! Tegyük fel,hogy tényleg azok a mgánáletben és a munkájukból kifolyólag ezért büszkén megosztják a közösségin is,hogy szeretet így,szeretet úgy..! De a magánéletükre,erkölcsükre meg egyáltalán nem lehetnének büszkék! Ha annyira szentek,akkor a személyes magánéletükben miért nem azok?
2019. dec. 3. 13:25
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:

Ez a baj!

Pedig mindenkinek kisebb hibákkal,apróbb botlásokkal kéne élni..nem pedig gonosz,álcázott álszent lelkivilággsl!

Az ilyen emberek direkt módon szórják a hedonista igét,hogy szabadság,szabadság,szabadság...csinálj meg mindent amit lehet mert miért ne..

És rengeteg embert,barátnőket sajnos megtudnak fertőzni!

Nem tudom,hogy a közösségin hány ilyen hedonista ismerősöd van,vagy a való életben akinél üres űr tátong az a lelke mélyén érzelem és szerelem helyett,de vigyázz az ilyenekkel! Imádnak manipulállálni bárkit mesteri,földöntúli módon. Az ember észre sem veszi és már az ő kapcsolata is a szakadék szélén van.

2019. dec. 3. 22:04
 42/57 anonim ***** válasza:
100%
Voltam szerető,engem is csaltak meg,minden félnek volt hibája.Van párom,néha befigyel egy hármas,amikor nem volt senkim akkor is volt szex.A dolgok nem feketék és fehérek.Minden kapcsolat más,minden ember más.Én is csalódtam rengeteget,mégis tudok szeretni,akarok is.De nem szólok meg senkit,mert nem az ő életét élem.Nem tudhatod hogy milyen egy kapcsolat,csak mert kìvűlről szépnek tűnik.Az meg,hogy valaki nem viszonozza más érzéseit egyedülállóként,szìve joga.Nem veszt rajta semmit.
2019. dec. 3. 22:07
 43/57 anonim ***** válasza:
100%

Éééés te döntöd el mi az apró botlás és mi a gonoszság? A te elveid még mindig nem egyetemesek és az se biztos hogy ezek vezetnek a legboldogítóbb, legteljesebb élethez. Nem lehet tudni, mi van a másik ember lelkében. Mi van ha tényleg boldoggá teszi őt az ilyen élet? Elvennéd a boldogságát csak azért, mert neked nem tetszik? Mert a te elveiddel üközik? Akkor nem te lennél a gonosz, aki megakadályozza a másikat hogy a személyére szabott boldog életet alakítson ki?

De ha már mások lelkében turkálunk a te lelked mennyire üres, a te elveid mennyire hoznak neked boldogságot hogy egy anonim oldalon panaszkodsz nőkről, akik semmilyen értelemben nem befolyásolják a te életedet, csak léteznek?

2019. dec. 3. 22:09
 44/57 A kérdező kommentje:

1. Nem..nm az én elveimmel ütköznek! A hedonizmus az már maga egy negatívum..oké.. bizonyos rétegnek semmi nem számít,de hála nem ők képviselik a többséget!

2.Az,hogy az éterbe nem negatív dolgot égetek be,és mondom azt,hogy nem illik rossz dolgokat tenni embertársainkkal,nem szabad átverni senkit,kihasználni,az szerinted bűn? Ha igen,akkor fura vagy!

Vannal alapvető bűnök (most nevezzük így) amit soha nem szabad megtenni!!! Soha!!!

Egy életünk van,azt normálisan kiegyensúlyozottan kell élni! Ha vétünk hibát,azt pedig ki kell javítani! És ami s legundorítóbb az még mindig a magamutogató álszentség! Én messziről elkerülöm a rossz lélektelen embereket..hatalmas negatív szféra veszi őket körül!

2019. dec. 3. 22:20
 45/57 anonim ***** válasza:
100%

Miért rossz a hedonizmus? Miért rossz élvezni az életet? A kérdésedben feltett nők segítőkészek, empatikusak, éppen csak kapcsolatot nem akarnak. Hogy kihasználása ez a másiknak? Nem is csinál semmit másokkal, hogy kihasználás ez?

Elkerülöd őket? Most is rajtuk csüngsz és velük foglalkozol már dél óta.

2019. dec. 3. 22:35
 46/57 A kérdező kommentje:

Uhh..82-es!

Nehéz eset vagy! Mondták már?

De szerintem én is!

Dd tényleg,most komolyan.. ha a te boldog párkapcsolatodba beakarna szólni egy hedonista nő,mert élvezi az elvez állítja az nem zavarna?

2019. dec. 3. 22:48
 47/57 anonim ***** válasza:
100%

Fogd már fel hogy senkit nem érdekel a véleményed. Őrjöngj még egy kicsit, most legalább megkapod a figyelmet amit máshol nem.

Aztán menj és kezdj valamit az életeddel.

Fejezd be a filozofálgatást, a skatulyázást, és koncentrálj egy kicsit magadra ne a "nők"-re. Lehet bunkón jött le, de őszintén, azzal amit csinálsz csak magadat mérgezed.

Kívánom hogy legyél jobban, és békélj meg magaddal,az életeddel és a világgal legalább egy átlagos mértékben.

2019. dec. 3. 22:58
 48/57 A kérdező kommentje:

1.Őrjöngeni??? Ugyan már!

2.Hidd el elég figyelmet kapok a munkámból kifolyólag!Egész életem erről szól.Már unom!

3.Én kiegyensúlyozott életet élek!De nyílván az élet bármit hozhat a jövőben.

4.Én legalább nem támogatom a rossz embereket az ultra rossz elveikkel! ;)

Sajnos,hogy ilyen világ van!

2019. dec. 3. 23:14
 49/57 anonim ***** válasza:
100%

De miért kell mindent folyamatosan 8 millió kérdőjellel,meg felkiáltójellel leírni?

Így tényleg úgy tűnsz,mint akinek elgurult a gyógyszere

2019. dec. 3. 23:22
 50/57 A kérdező kommentje:

Oké!

Bocsánat! Pedig a pszichiáterem is mindig rám szól ez miatt!

:D

2019. dec. 3. 23:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!