Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan jó az hogy bizonyo...

Miért olyan jó az hogy bizonyos emberek állandóan más pénztárcájában kutakodnak?

Figyelt kérdés
Folyton mennek a pletykák hogy xy-nak miből van pénze erre meg arra. Szerintem elég proli szokás ez. Én is vettem vadonatúj autót és már hallottam vissza hogy mennek rólam is a pletykák hogy miből vélik a jövedelmem. Hányinger, komolyan. De ezt nem is idősek csinálják, hanem velem egykorúak, 25-26 évesek.
2019. nov. 3. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Irigy. Nekem egyik munkatársam ilyen, pontosan tudom mennyi a fizuja, mert a felettese vagyok, volt h kerestem nála kevesebbet is, de ez mindegy is. Elkölti jósnőre (wtf), kozmetikusra, fodraszra és kajára, mert amúgy extra dagadt. De folyamatosan szidja a céget,.hogy milyen keveset keres (persze azoknak mondja ezt, akik ugyanannyit.keresnel,.mint ő, 2x annyi munkával). és hogy ő tudja h xy beszerző mennyit kap, felháborítja h ő nem csinal egesz nap semmit, bezzeg ő.

Hihetetlen szánalmas az ilyen ember

2019. nov. 3. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
1-es akkor te ez alapján szent vagy igaz?
2019. nov. 3. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
79%-os, hogy jön ez ide? Muszáj volt valamit ideböfögni?
2019. nov. 3. 13:35
 4/7 Metionin ***** válasza:
93%
Mert addig sem a saját elcseszett életével foglalkozik.
2019. nov. 3. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Mert csicskák azért,irigy kutyák,sajáy nyomorult életükben ennyi van sajnos.

Én is okádok ezektől.

A Gondolj merészet könyvben is ez áll,pletykát hagyd abba meg ignoráld a pletykás embereket.

Undorító totál,ha mindenki a saját életével foglalkozna akkor előbbre.

De ehhez felelősséget kellene vállalni az meg a magyar 90%-ának nem megy.

2019. nov. 3. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

,,saját" akart lenni.

Kimaradt az előbbre lenne.

2019. nov. 3. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert ebben a k***a országban, ha nincs diplomád meg nem vagy profi a szakmádban, akkor éhenhalsz. Ahhoz pedig, hogy még új kocsid/saját (nem örökölt) lakásod és drága tulajdonaid legyenek, ahhoz legtöbbször még egy átlag feletti szint sem elegendő. Nyugaton nem azért van kevés irigy ember, hanem azért, mert egy munkanélküli is ezerszer nyugodtabb életet él és anyagilag is sokkal stabilabb, mint itthon egy diplomás.
2019. nov. 6. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!