Miért van az, hogy kb. majdnem minden osztályban van egy olyan személy (ált. Lány), aki bunkózik bizonyos emberekkel, flegma, lenéző?
Általában több is van. Van egy a cica babak kozott, aki minden buliba benne van. Lenéző az osszes tobbi lannyal szemben, aki nem az ő klikkjeben van, vagy nem festi magat, olcsobb ruhakban jár. Van egy aki csak azért bunkó masokkal mert ez a szerepe úgymond. Ő a lázadó típus, aki mindenkivel flegma, de ezzel csak magát védi. Az öltözködése, családi hattere, zenei izlese mar eleg ahhoz hogy kívülálló legyen, kiközösítések. Emiatt pedig a bunkosagaval vedi meg magát, vagy epp ezzel tudja felhívni magara a figyelmet. Lehet o sem szereti ezt, de sehogy maskent nem tud érvényesülni.
Van olyan is, aki közepesen kedvelt az osztályban, nagyon laza. A sracok kedvence is lehet. Mindig elmondja hogy az emberek csak azert nem kedvelik mert ő aaaaannyira őszinte. A valosag az hogy bunko, es szeret az lenni. De benne van a bulikban es kozkedvelt.
Persze lehete ezeknek a kevereke is, vagy csak ezekből egy.
Hát én eddig csak filmekben tapasztaltam ilyet, amit a második válaszoló leírt. Az életben nem ezt látom, hanem hogy a csúnyácska, plöttyedt lánykák utálkoznak, akik azt hiszik, hogy 3 kiló vakolattól szebb lesz a pofájuk.
Én vékony, formás lány vagyok, és mindig az ilyen ocsmány szörnyetegek találtak meg maguknak. Engem még csinos, okos nő nem bántott soha, pedig már felnőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!