Hogy lehet kideríteni, hogy egy bizonyos személy létezik-e és ha igen Mo-on tartózkodik-e?
Magán nyomózó nélkül, a történet egy kicsit fura, ezt a személyt az összes közeli ismerősöm ismeri, de senki nem tud róla semmit. Állítólag egyetemre járt és párszor találkoztam is ott vele, de a nevére keresve csak fb profilja jön elő. Valószínűleg nem az igazi neve rögtön ez volt az első gondolatom, de ismerősöm barátnője a volt osztálytársa volt és ott mindenki azon a néven ismerte. Nemrég láttam neten egy hírességet aki túlságosan is hasonlít rá, anyajegyek az arcon + szeplők, de ő tökéletesen beszél cseh nyelven és ott is él. Akit én ismerek annak magyar neve van elvileg.
Hogy tudnám kideríteni, hogy azon a néven létezik-e magyar állampolgárságú személy?
Maximum még az iskolában lehetne érdeklődni, de a tablón is ugyan azzal a névvel szerepel.
Mert nem láttam évek óta és fb profilját se látogatta meg egy ideje. Annyit meg nem ér, hogy magánnyomozót fogadjak fel + nem is voltunk annyira jóban. Egyszerűen csak nagyon fura és amikor megláttam ennek a "híres" személynek a képeit nem is tűnt fel csak utólag gondoltam, hogy hasonlítanak + anyajegyek is egyeznek összehasonlítva, de nem 100%.
Bár gondoltam, hogy magamtól nem fogok tudni semmi információt sem megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!