Letezik az hogy egy bizonyos szemely meg akkor is hazudik es azt nezi hulyenek akinel van bizonyitek arra hogy regen eladta a gyereket?
3 dns tesztem van es mind 100%-os. es megis engem tesznek hulyenek hogy ilyenre koltom a penzem. es amiota gyanakodtam hogy a lany az en testverem azota alig aludtam.
iker tesom de o 5 percel utannam szuletett.
Persze, hogy létezik. Hülyék lennének beismerni...
De azért meglepett, hogy ez még manapság is divat. A tesódnak már szóltál amúgy?
nem szoltam. az alitolagos annya meg a pasija rejtegetik valamiert. fb-n se irhatok mert letiltott. szerintem szoltak neki hogy valamit akarok mondani neki. es meg a baratai se segitenek.
es az kizart hogy veletlen legyen az hogy egy idoben szulettunk, neki is barna a szeme es egy magasak lennenk ha nem szedte volna kiskoraban azt a csontnovelot vagy mi a sz az a tabletta.
Na de honnan vettél mintát a tesódtól?
Amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!