Nők bizonyos %-a miért gondolja azt, hogy csak attól lesznek jó emberek, ha segítőkészek?
66%-os!
Oké..értem.. nem is lenne illő,hiszen van párod!
De ahogy leírtam már korábban.. random felnőtt nőknél már hiányzik az érzelem! Ilyenről,hogy szerelem hallani sem akarnak,csak azt mutatják meg,hogy ők milyen empatikusak,szolidaritásúak az emberekkel stb. Persze,persze.. ez is egy fontos szempont. De a egy rossz kapcsolat,kapcsolatuk után már nem hisznek az együttlétekben.. és ha valakit boldognak látnak,akkor legbelül fáj nekik,kellemetlen.
Nem skatulyázom..mert nem minden nő ilyen hálistennek.De ezt egy korábbi hozzászólásomban le is jegyeztem.
Ugyanúgy tudom,hogy vannak szemét nárcisztikus egomán férfiak is,de nem mindenki olyan.
Igen..lehet!
De a hedonista életmód az nem erkölcsös,és semmi értelme nincs!
De!!! Kőbe van vésve!
Ne bohóckodjunk már!
Aki csak úgy könnyelműen nem számít,hogy barátnője,felesége van az illetőnek és úgy kezd viszonyokat brahiból.. az a szememben lehet egy szeretetről prédikáló Teréz anya,akkor is ássa el magát!
Számomra az erkölcs mindennél fontosabb! Mindennél! És xarok bele,hogy mi minden jót csinál a munkájában! Az olyan nő egy negatív,sunyi akárki aki csak a saját önzőségét nézi és másokat meg megaláz és lenéz! Aki azt mondja,hogy ez nem baj..ott is gondok vannak a buksiban!
És téged mit érdekel,hogy anoním módon megvédsz egy ilyen személyt,személyeket?
De nyílván téged nem az alanyi része érdekel,hanem hasonló elvek szetint éksz te is biztos és ezzel nyugtatod meg magad,hogy semmi nem baj,lehet mindent csinálni!
Elárulok valamit! Tévedsz!!!!! Vannak elvek és vannak dogmák amiket be kell tartani,nem csak azért mert az élet és az erkölcs ez kívánja, hanem magunk miatt is! Én biztos nem tudnék úgy ffi létemre lefeküdni,hogy folyton megalázok embereket ezzel/azzal!
Nem vagyunk tökéletesek..kisebb hibáink lehetnek amit később ki kell javítani..de a qurválkodás az már nem icipici hiba hanem egy undorító,szánalmas genny dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!