Nők bizonyos %-a miért gondolja azt, hogy csak attól lesznek jó emberek, ha segítőkészek?
Egyáltalán nem kerülnek el.. nem is erről van szó! Na meg nem rólam vsn szó!
Ha Gipsz Jakab szeretne megismerkedni komolyan egy nővel,eleve neki is zéró esélye sincs mert a nők nem akarnak komoly kapcsolatot,csak szabadságot mert ez a hülye világ,barátnők szépen áttudták mosni a felfogásukat,hogy dogmák,társ nélkül kell élni! A facebook tele van ilyen posztokkal,hogy társ nélkül is lehetnek a nők boldog emberek,és élni kell ezerrel csávózni meg minden.Akkor miről beszélünk?
Ez helyes szemlélet?
Fialni,cicskázni..
Jézusom!
"De ha ti nők páncélba öltöztök,tagadjátok a szerelmet,érzelmet,levegőnek nézitek egy normális jószándékú férfi közeledését az meg már elfogadott helyes dolog,mert csalódott nők vagytok meg minden."
Az a helyzet, hogy amióta egy nő képes önállóan fenntartani magát (nincs fizikailag kényszerítve egy kapcsolatra, mint a korábbi évszázadokban), akkor - a férfiakkal teljesen analóg módon - mérlegeli, hogy az adott emberrel jobban érezné-e magát, mint nélküle. Ha a válasz "nem" (aminek millió oka lehet), akkor nem fog belemenni a kapcsolatba, és ezt illik tudomásul venni. Mondom ezt úgy, hogy engem is utasítottak már vissza nem egyszer (semmiféle hátsó szándék nem vezérelt, hanem fülig szerelmes voltam). A másik embernek NEM kötelessége rendelkezésre állni, és a döntését tiszteletben KELL tartani. Abszolút híve vagyok a szabadság eszményének (amibe az is beletartozik, hogy szabad közeledni egy vonzó személyhez), de csak abban a mértékben, amennyire a másik ember mozgástere is ugyanannyira sértetlen marad (ebbe meg az tartozik bele, hogy ő esetleg nem kér belőle).
88-as!
Oké.. igen értelek,meg minden.
De régen se volt kötelező kényszerből összeállni valakivel..-most ezt a nagyon régi ős szokást felejtsük el amikor a lánykát férjhez adták a földesúr fiához.
Tudod mi hiányzik a mai világban? Az érzrlem,szerelem! Attól,hogy valaki egyedülálló,még lehetnének érzelmei nem? De szinte senkinek sincs.. ahogy írtam is,és amit te is kimásoltál most is csak azt tudom mondani,hogy hiába vagy már szerelmes,a mai szabadelvűség szinte már kiírtotta az emberekből azt az érzést,és főleg a nőkből..mert akár hiszitek akár nem, a férfiak jobban szeretnek,szeretnének szerelmesek lenni!
És nekem senki ne mondja,hogy ez a rideg,hideg elutasító nem kell nekem senki az olyan jó dolog.. mert nem! Olyan jó egyedül magányosan éveken át egyedül aludni az ágyban? Nem jobb lenne ha valaki olyan ölelne át éjszaka aki szeret és tényleg normális az illető!
66%-os!
Áruld már el légyszives,te hol látod azt,hogy én azt akarom,és azt tartanám helyesnek ha csettintek egy nőnek és az a jó?
Másold már ki ha megkérhetnélek!
És ne forgasd ki a mondstsimat.. te nem tudod miről beszélek ezekszerint!
A fialást meg fejezd be! Ha te állatnak érzed magad az a te bajod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!