Hogy bírjátok ezt a kamionos életet? Napi 13-15 óra munkaidő. Akik négy kézben vannak azok már tényleg nem értem 32 óra munkaidő is lehet.
Távol a otthontól.
Nincs szabadidőtök.
El megy az egész élet feletettek.
Minden nap általában egy hugyos parkolóban töltitek a pihenőt,ahol nagy a zaj általában.
Munka közben a dugóban stresszeltek főleg staulandba,várakozás,Stb..
29# És szerinted miért nem?
Kíváncsi vagy a véleményedre.
30# Ki tudja mit csinálnak ezek a részeg emberek,sok féle kamionos van, ki tudja mit csinált előző életében? úgy értem kamionozás előtt? Már bárki lehet kamionos. Nem tudhatod mire képes részegen?
Oké ott hagyod, de ha utánad jön vagy követ akkor az nem olyan könnyű.
Ha van hely akkor átt tudsz állni de ha nincs akkor mi a helyzet? Nyugaton dugik vannak már a parkolók este 18-után nehéz parkolót találni, 20-óra után meg már kihívásnak számít, Lacika pedig ezeket nyilván nem fogja be mutatni, így is kevesen csinálják ezt a munkát, ha tudna mindenki milyen is ez? Akkor még kevesebben akarnák csinálni.
Minden cégnél van okoskodó irányító,ha azt kapod akkor teljesen mindegy, nyilván el kell menni egy másik céghez.
#25: Nem vagyok "kicsi lány"...
Nem véletlenül fogalmaztam úgy, hogy "jobb esetben szép tájakat látsz"... Tehát tisztában vagyok vele, hogy az autópálya nem mindig szép, nem vagyok eltévedve. De te még soha nem utaztál autópályán úgy, hogy körülötte szép tájak voltak? Ha nem, akkor sajnállak, vannak ilyenek is.
Nem tudom, én láttam már egymással beszélgető kamionsofőröket. 🤔 Azt meg majd én eldöntöm, hogy nekem mi a drága, és mi éri meg, mi nem.
Kérdező: I
Bocsi, nyomorult vagyok, véletlenül elküldtem.
Szóval.
Kérdező: Imádok egyedül utazni, csak egyedül utazok, a legjobb dolog a világon. Most nyáron 2 hónapig utaztam folyamatosan egyedül, és egy pillanat alatt visszamennék nagyon szívesen. Persze, olyan szempontból más, hogy a lehetőség megvolt, hogy hozzászóljak random emberekhez az utcán, de nem tettem, mert nem akartam. Szerettem egyedül lenni.
Igazából ez a kamionozás olyan, hogy nem való mindenkinek, de ha passzol a személyiségedhez, akkor miért ne? Én tökre megértem, ha valaki nem szeret egyedül lenni, nem szeret sokáig távol lenni otthonról, akar családot, vagy bármi más miatt nem szívesen csinálná. Én megértem és elfogadom. Viszont azoknak az embereknek is meg kéne értenie, akik le akarnak beszélni róla, hogy nem vagyunk ugyanolyanok, és azért, mert neked nem tetszene, én teljesen más ember vagyok, más személyiséggel, más érdeklődéssel, és nekem igenis lehet ez az álommunkám.
Sehol nem állítottam azt, hogy ez egy tökéletes munka lenne, és semmi negatívuma nem lenne. Természetesen van, de hát mint már írtam, minden munkának vannak negatív oldalai. Ezt ezzel jár, nem tudsz vele mit csinálni, csak kompromisszumot kötni.
33# Egyáltalán nem nézek sok filmet ember....
Tudom mit csinálnak,ezek szerint veled még nem fordult elő.
Hát ez az kicsi lány, hogy csak láttad ezt a szakmát, és nem voltál benne. Ezért képzelsz minden szépet és jót róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!