Hogy bírjátok ezt a kamionos életet? Napi 13-15 óra munkaidő. Akik négy kézben vannak azok már tényleg nem értem 32 óra munkaidő is lehet.
Távol a otthontól.
Nincs szabadidőtök.
El megy az egész élet feletettek.
Minden nap általában egy hugyos parkolóban töltitek a pihenőt,ahol nagy a zaj általában.
Munka közben a dugóban stresszeltek főleg staulandba,várakozás,Stb..
Egy ismerősöm 4 kezezett sokáig a Duvenbecknél. Úgy tudom, 21 óra lehet 4 kézben a munkaidő.
De a Hunlandnál keményebb a 4 kezezés élőállattal. Eleve mind a ketten 2 kártyával járnak, és mikor a legeltető állomáson kihajtják az állatokat, akkor se pihennek a sofőrök, hanem platót mosnak, meg ilyenek. Kemény világ lehet.
Én hallottam egy csávóról, aki informatikusnak tanult, de annyira megutálta a programozást, hogy inkább elment kamionozni és szereti az életét a jövést-menést.
Kinek mi tetszik, azt csinálja!
Ha nem bírod, akkor válts!
10# Ez is igaz.
Nyilván valami olyat kéne tanulni amit szeretnél is csinálni és nagy benne a hiány.
Tudom sajnos itt már semmi sem garancia.
12#
Hát igen a Hunland az már tényleg elég kemény, ott már tényleg meg kell dolgozni a pénzért,ott aztán hajtani kell, nincs megállás az állatokat vinni kell.
13#Én olyanról halottam akinek diplomája van és el ment kamionosnak mert megutáltatták vele azt amit tanult.
Hát igen, csak eléggé magányos farkasoknak való ez a szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!