Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok ezt a kamionos...

Hogy bírjátok ezt a kamionos életet? Napi 13-15 óra munkaidő. Akik négy kézben vannak azok már tényleg nem értem 32 óra munkaidő is lehet.

Figyelt kérdés

Távol a otthontól.

Nincs szabadidőtök.

El megy az egész élet feletettek.

Minden nap általában egy hugyos parkolóban töltitek a pihenőt,ahol nagy a zaj általában.

Munka közben a dugóban stresszeltek főleg staulandba,várakozás,Stb..

2019. nov. 7. 20:06
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Mit akarsz csinálni kamionozás helyett?
2019. nov. 7. 20:25
 12/41 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm 4 kezezett sokáig a Duvenbecknél. Úgy tudom, 21 óra lehet 4 kézben a munkaidő.

De a Hunlandnál keményebb a 4 kezezés élőállattal. Eleve mind a ketten 2 kártyával járnak, és mikor a legeltető állomáson kihajtják az állatokat, akkor se pihennek a sofőrök, hanem platót mosnak, meg ilyenek. Kemény világ lehet.

2019. nov. 7. 20:26
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Én hallottam egy csávóról, aki informatikusnak tanult, de annyira megutálta a programozást, hogy inkább elment kamionozni és szereti az életét a jövést-menést.

Kinek mi tetszik, azt csinálja!

Ha nem bírod, akkor válts!

2019. nov. 7. 20:29
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
A Wabinál meg volt olyan, aki pap volt, csak elhagyta a hivatást és elment kamionozni. Olyanról is hallottam, aki tanár volt, csak pályát váltott és kamionos lett.
2019. nov. 7. 20:35
 15/41 A kérdező kommentje:

10# Ez is igaz.

Nyilván valami olyat kéne tanulni amit szeretnél is csinálni és nagy benne a hiány.

Tudom sajnos itt már semmi sem garancia.

2019. nov. 7. 20:45
 16/41 A kérdező kommentje:
11# Nem tudom már, világ életemben utazni szerettem volna de most az mellett nem tudsz rendes életet élni.
2019. nov. 7. 20:46
 17/41 A kérdező kommentje:

12#

Hát igen a Hunland az már tényleg elég kemény, ott már tényleg meg kell dolgozni a pénzért,ott aztán hajtani kell, nincs megállás az állatokat vinni kell.

2019. nov. 7. 20:48
 18/41 A kérdező kommentje:

13#Én olyanról halottam akinek diplomája van és el ment kamionosnak mert megutáltatták vele azt amit tanult.

Hát igen, csak eléggé magányos farkasoknak való ez a szakma.

2019. nov. 7. 20:51
 19/41 A kérdező kommentje:
14# Sokan a pénz miatt váltanak,még mindig.
2019. nov. 7. 20:52
 20/41 anonim ***** válasza:
Jujj volt egy kérdés a családi kapcsolatokban, ahol az egyik feleség akart válni a kamionos férjétől. Jött valami 130 hozzászólás, azt kéne szerintem megkeresned, ha ilyesmire vagy kíváncsi.
2019. nov. 7. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!