Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok ezt a kamionos...

Hogy bírjátok ezt a kamionos életet? Napi 13-15 óra munkaidő. Akik négy kézben vannak azok már tényleg nem értem 32 óra munkaidő is lehet.

Figyelt kérdés

Távol a otthontól.

Nincs szabadidőtök.

El megy az egész élet feletettek.

Minden nap általában egy hugyos parkolóban töltitek a pihenőt,ahol nagy a zaj általában.

Munka közben a dugóban stresszeltek főleg staulandba,várakozás,Stb..

2019. nov. 7. 20:06
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

20# Mi volt pontosan a kérdése?

Esetleg nem tudod be linkelni?

2019. nov. 7. 21:00
 22/41 anonim ***** válasza:
Sajnos nem emlékszem pontosan a kérdésre és a keresővel se találtam most meg. :/
2019. nov. 7. 21:22
 23/41 A kérdező kommentje:
22# Majd ha eszedbe jut, gondolj rám és írd meg :-)
2019. nov. 7. 21:24
 24/41 anonim ***** válasza:
89%

Én kamionsofőr szeretnék lenni, ez az álmom. Amit mások negatívumként tüntetnek fel, nekem az is pozitív benne. És még bőven azelőtt lett ez az álommunkám, mielőtt megtudtam, hogy mennyit keresnek, tehát nem is csak a pénz miatt csinálnám, ami egyébként egy nagyon pozitív meglepetés volt.

"Távol a otthontól" Anyámmal lakom, de külön szeretnék költözni, egy üres lakás csak nem fog annyira hiányozni. Férjet meg gyerekeket nem akarok. Imádok egyedül lenni.

"Nincs szabadidőtök." Azért ez nem igaz. A jelenlegi munkahelyemre 1,5-2 órát utazok (Budapesten van, és én is itt lakom, csak épp a város szélén), és sokszor van,n hogy 12-13 órázok. Ilyen szempontból még jobban is jártam a kamionozással. Na meg dolgozol 4 hetet, aztán van 2 szabad heted. Azért ez elég jó.

"El megy az egész élet feletettek." Pont úgy, mint bármelyik munkahelyen. Csak itt úgy menne el, hogy élvezném, amit csinálok, és még jól is keresnék vele.

"Minden nap általában egy hugyos parkolóban töltitek a pihenőt,ahol nagy a zaj általában." A húgyszagot és a zajt nem vitatom, többször is aludtam már ilyen parkolóban (személyautóval), de nem csak ennyiből áll. Ha a jövőmre gondolok, amikor kamionos leszek, mindig az a kép ugrik be, hogy reggel 5-kor a törökökkel és a lengyelekkel spanolok, miközben benzinkutas kávét iszom.

"Munka közben a dugóban stresszeltek főleg staulandba,várakozás,Stb.." Ja, biztos van stressz, nem vitatom, de hát melyik munkahelyen nincs? Nézd úgy inkább, hogy egész nap olyan zenét hallgatsz, amit te akarsz, olyan hangosan, ahogy te akarod, énekelhetsz, és jobb esetben szép tájakat látsz.

Ajánlom Youtube-on st22lacikát, nagyon jó kamionos videói vannak. Bemutatja a kamionozás előnyeit és hátrányait is, illetve rengeteget tanultam tőle már most.

21/L

2019. nov. 8. 02:01
 25/41 anonim ***** válasza:
6%

02.01

Hát bratyizni nem nagyon lesz időd. Benzinkutas kávét szlopálni 3 euróért meg drága.

A "szép tájak"-ról meg annyit, hogy max autópályákat meg ipari parkokat fogsz látni.

Nagyon el vagy te tévedve kicsi lány!

2019. nov. 8. 13:33
 26/41 anonim ***** válasza:
92%
ez a 13 15 ora munkaidot ne ugy fogd fel mint egy fostos 8 oras melot, hogy 8 oran at csak szenvedsz. Aki kamionozik nagyreszt szeret vezetni, es ebbol all a legtobb munkaido (meg a varakozasbol), szoval annyira nem szenvedos a dolog. Nekem legalabbis... aki meg csak a penzert csinalja es nem szereti az megerdemli a nyomorat. Amugy en most 8 oras meloban dolgozok de minden nap a kamionozason jar az eszem, mar ugy vagyok vele h inkabb menjen el az elet felettem, de szeressen amit csinalok es legyen penzem mert ez h a halal fszan logok mindem ho vegen ha nem kulorgatom a penzem, na ez elet? Inkabb visszamegyek nemsokara... Ja es nem beszelve a gyoker kollegakrol meg fonokrol, akiket kenytelen vagy elviselni, ott meg nem ugat senki, ha egy idiota kamionos kollega zavar akkor elkuldod a francba vagy behuzod a fuggonyt ennyi.
2019. nov. 8. 13:36
 27/41 A kérdező kommentje:

24# Ez szép és jó, sok sikert kívánok hozzá :-)

De amit Lacika csinál azt nem mindenki tudja csinálni,nyilván való hogy az unalmas részeket mindig is ki vágja a videóból és csak az izgalmas részeket rakja bele, legtöbben nem ezt csinálják,egyedül idegen helyen nem a legjobb lenni, erre majd rá jössz akkor amikor már sok ideje egyedül vagy,szerintem ha már 2 hetet ki bírsz a fülkében az is jó,akkor is már olyan vagy mint a mosott sz.r, 4 hét után 2 hét pihenő az oké, de abból a 2 hétből 2-3 napot csak aludni fogsz mivel annyira el leszel fáradva, aztán. 1-2-3 napig csak a ruháidat fogod mosni Stb...

Sajnos a 25#-nek igaza van,ha szép helyeket szeretnél látni és minél több helyen járni akkor nemzetközi furgonra kell ülni,azok szerencsére sehonnan sincsenek kitilta, Svájcban például nagyon sok helyről ki van tiltva a kamion, ha el tévedsz horribilis összeget kell fizetni büntetéskép.

Itt egy furgonos videója, igazából ezzel tudsz sok szép helyre el jutni, kamionnal ki vagy tiltva sok helyről.

[link]

2019. nov. 8. 14:55
 28/41 A kérdező kommentje:

26# Sok sikert :-)

Igazat mondasz, de azért ha egy gyökér részeg kolléga van ott azt meg nézem hogyan tudod el küldeni, vagy a kéregetőseke,azért ott is van olyan akik zaklatna szerintem,biztosan van olyan főnök is aki hívogat mikorra vagy ott? Stb..

2019. nov. 8. 15:01
 29/41 anonim ***** válasza:
52%
Bírom ezeket a kis gyári betanított melósokat, akik itt álmodoznak hogy egyszer majd kamionosok lesznek. Gondolják, ha másra nem alkalmasak, akkor majd erre azok lesznek. El kell keserítsem őket, nem lesznek azok. :D
2019. nov. 8. 15:38
 30/41 anonim ***** válasza:
52%

miért mit tud csinálni egy részeg kolléga hogy nem lehet levakarni? Otthagyod a francba azt kész, legvégső esetben szétakasztod a pótot, kihúzod a tacho kártyát (vagy benne hagyod, ez a te döntésed), és átállsz a parkoló másik végébe. Amúgy meg ha befüggönyzöl a kutya nem megy oda hozzád, vagy legyél olyan pojáca mint lacika hogy ipari zónába áll és akkor nem zavarja senki valóban és majd lehet a bokorba xarni.

Ha meg baxogat a főnök, vagy irányító, akkor el kell onnan menni egy olyan helyre, ahol nyugalom van. Ha ez a 10. cég lesz akkor a 10. ,de én sosem maradtam olyan helyen ahol nem éreztem jól magam. De ha ezekre nem jössz rá magadtól akkor elég nagy gondok lehetnek fejben, már ne is haragudj :D

2019. nov. 8. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!