Korai gyerekkori emlékeitek Budapestről? Milyennek éreztétek az atmoszféráját naiv, rácsodálkozó gyerekként?
Én már akkor sem szerettem Pestet.
Egyrészt túl sok az ember.
Akkor nagynak láttam és érdekesnek.
Illetve egyszer amikor este mentünk a szüleimmel akkor nem tetszett a sötét utcák miatt és amiatt hogy ott betegedtem le.
Soha nem szerettem. Többnyire annyira emlékszem, hogy hosszú-hosszú időket álltunk a dugóban, és mindenhol nyomasztó tömeg volt.
A metró nagyon izgalmas volt, azt imádtam, de azon kívül inkább elkerültem volna messzire a várost.
(Szerencsére nem jártunk fel gyakran. Most itt dolgozok, még mindig nem tudtam megbékélni vele. :D )
Jesszusom, IMÁDTAM a Vili a Verebet, abban nekem is nagyon tetszett, hogy milyen érdekes hangulatú Budapestet láthatunk.
Ohhh, kérdező, köszi hogy felidézted, egyik kedvenc mesém volt! :))
Azt a dalt meg is hallgattam reggel egyből, mikor megláttam, hogy említed a mesét. :)
Valamikor meg is nézem szerintem.
(Bocsi az offért :D )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!