Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom elviselni sokáig a...

Nem tudom elviselni sokáig a kisgyerekeket, babákat, más is van így?

Figyelt kérdés
Egy macskát szívesebben tartok kézben mint egy picigyereket. Nem utálom őket, csak egyszerűen menekülök tőlük. Persze ha kicsit játszik meg ilyenek akkor egy darabig elviselem jópofát vágva de nem sokáig. Más is van így ezzel? Kort és nemet is légyszi. 22L
2019. okt. 8. 23:23
1 2
 11/14 Metionin ***** válasza:
91%
Persze, sokan. Én spec konkrétan addig tudom elviselni őket, amíg csendben vannak, nem rohangálnak, nem jönnek, oda, nem érnek hozzám. Tehát amíg nem adják jelét a létezésüknek, addig eltűröm hogy ott vannak. Ellenkező esetben próbálok menekülni. De nekem mindigis ez volt a normális, mégis mit csináljak egy gyerekkel? Miért kellene nekem bármit is csinálni vele? Miért ér egy vadidegen gyerek többet csak mert még gyerek, miért kellene különlegesen bánni vele pl. elviselni ha rugdos, piszkál, ordít, hisztizik stb.?
2019. okt. 9. 13:39
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Én sem bírom a gyerekeket, ők sem engem, nem is tervezek.

Ezzel egész jól elvoltam addig amíg ki nem derült, hogy a közeli családban lesz egy amivel kapcsolatban nekem is lesznek kötelezettségeim...

Még van 7 hónapom kitalálni, hogyan bújjak ki alóla. Jelenleg a külföldi munkavállaláson gondolkozom... (nem csak emiatt)

2019. okt. 9. 14:43
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
Egy barátnőm volt ilyen, ő sokszor mondta, hogy utálja a gyerekeket (bár te azt írtad, nem utálod őket). Aztán a testvérének ikrei születtek, onnantól sokat változott. Játszott velük, mindig gondosan kiválasztott ajándékokat vitt nekik, amikor látogatóba ment, a gyerekek is nagyon megszerették, várták. Aztán ugyanez történt akkor is, amikor nekem lettek gyerekeim. Szerintem a gyerekekkel kapcsolatos érzéseidnek az az oka, hogy nincs a közeledben olyan kisgyerek, akihez (illetve a szüleihez) érzelmileg kötődnél, és mivel nincs velük tapasztalatod, fogalmad sincs, mit kezdj velük, nem vagy rájuk hangolódva, nem tudod értelmezni a viselkedésüket, zavar a sírásuk (ahogy szinte mindenkit). Fiatal vagy még, ez megváltozhat.
2019. okt. 12. 08:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel en is igy vagyok. 29 eves vagyok es egyszerűen irrital ha egy etteremben vagy barhol máshol gyereksirast vagy ordibalast hallok. Ezert nincs gyerekem se
2019. okt. 12. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!