Nem bírom elviselni, ha rokon, ismerős, anyós kézbe veszi a babámat és utána az ő szagát, parfümjét érzem rajta. Ti is így vagytok ezzel?
Na most undi leszek, de sokkal rosszabb, amikor osszepuszilgatjak es ruzs- meg nyalszagu. Fiam 6 eves, mire latogatasoknal vegignyaljak mind, hazafele volt hogy adok egy puszit a buksijara de majd elhanyom magam mert konkretan nyalszag keveredik a fejen. Ez nem vicc, komolyan.
Nezd, nem mondhatod hogy ne puszilgassak, illetve csak amig nagyon pici. Akkor rafoghatod hogy virusos idoszak van es gyenge az immunrendszere de kesobb hidd el rosszabb lesz :)
Fiam egesz arca brutal budi pl. miutan nagyszulok cuppog a puszikaljak masodpercekig mindket oldalan. Megse mondhatom hogy ne maar..
En amugy alapjaraton undorodom a szagoktol (elso vagyok). Nem lettem szociopata, imadom a tarsasagot, rokonokat, erintest, de a pusziszkodast uuutalom. Legalabbis csak parom es gyerekem akiktol szeretem. Masoknak csak hagyom mert nem akarok tiszteletlen lenni de nem szeretem. Ettolnem leszvalaki rideg szociopata, imadjuk egymast a csaladommal de a nyalifali valahogy nem esik jol van ilyen.
Kerdezo, ha rokonok elmennek lefurdeted :)
Jahj a popsitorlo is keveredik a szagokkal fuu :) :) bocsanat de azoknak meg olyan mu szaguk van :) oke, finnyas vagyok ez van, azert koszi a tanacsot :)
Már mért ne szólhatnál utolsó? Hozzánk bárki jön fürdő aztán babázás , vagy nem nyúl hozzá. Tudtátok hogy 2006 óta nem volt ekkora influenza járvàny mint idén? Felőlem sértődhet bárki, gyereked egészsége mindennél fontosabb.
Ettől senki nem lesz szociopata, nyilvàn 6 évesen nem küldöm kezet mosni a látogatókat de míg baba nincs immunrendszerük.
Amit Klári nénin és Józsi bácsin át megy kis köhögéssel, addig a te gyerekednèl lehet belőle tüdőgyulladás és kórház.
Legalább ebbe az időszakba tartassátok be az alapvető higiénés szabályokat, ettől ne érezzétek magatokat paramaminak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!