Nem tudom elviselni sokáig a kisgyerekeket, babákat, más is van így?
Szerintem nem ezen múlik. Én is csak a sajátomat szeretem, a többi idegesít. Főleg a rosszul nevelt, buta gyerekek. Ha a fesztivált csinálják azt nem is bírom elviselni. Ettől még lehetsz jó anya.
Nem a te dolgod más gyerekét elviselni, viselje el az anyja.
Jelen.
Én egyszerűen megfogni félek - most komolyan, konkrét megsemmisítő gomb van a fejükben, és ha egy ujjadat rosszul tartod, akkor bármi baja lehet, inkább egyensúlyozok 5 tálca tojást a fejemen, az is könnyebb. :DDD
Meg nem tudom, mit kellene csinálni velük. Mármint nem tudom, beszélek hozzá, és csak bámul, az nagyon zavarba ejtő, vagy pedig sír, akkor jöhet a vakarózás, hogy vajon milyen problémát jelenthet az artikulálatlan ordítás, vagy pedig rám se bagózik, ami meg kínos érzés. :D
Röviden: félek, hogy elcseszem, úgyhogy inkább kibújok az egész alól, ha lehet.
En se vtam sosem oda mas gyerekeiert, csak a rokon gyerekeket birtam “ elviselni”, de azt tudtam h a sajatomat imadni fogom, s hat, valoban, imadom ❤️🙈 ettol fuggetlenul nem kell mindenkinek szulni, sot! Az a jobb, ha a gyerekutalok inkabb nem szulnek, hisz ok nem szulonek valo tipusok, ok masra vannak predesztinalva, pl lehet h a karrierjuk soran az emberisegnek hasznos dolgokkal jarulnak hozza a vilaghoz, vagy egyszeruen csak jobb ha nem adjak tovabb a genjeiket... 😬
Ha te nem akarsz, nem szulsz, pont. Ebbe senkinek nincs beleszolasa. Viszont ezesetben nem kell neked se hangoztatni h utalod a gyerekeket, kulonben ne sertodj meg meg kerd ki magadnak, ha vki beolvas neked vmi hasonloan hulye indok alapjan.🤷♀️🍂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!