Tényleg ennyire csúnya lennék? Miért ilyen gonoszak az emberek?
Kiskorom óta tisztában vagyok azzal, hogy nem éppen vagyok konvencionálisan szép lány; kaptam már meg nem egyszer, persze, valamivel durvábban megfogalmazva. Ezért figyeltem mindig is különösen a külsőmre, hogy a lehető legtöbbet ki tudjam honi a menthetetlenből: igényesen, szépen öltözködöm, visszafogottan sminkelem magam, egészséges a hajam, nem vagyok duci. De akárhányszor kint vagyok a nagyvilágban, látom, ahogy az emberek rám néznek (főleg a korombeliek): összevont szemöldökkel, halvány mosollyal az arcukon cserélnek egymás között egy pillantást, mint akik alig tudják visszafogni a kitörő nevetésüket, amit a külsőm váltott ki belőlük. Minden alkalommal, legalább egyszer. Utálok bárhova is menni, ha mégis megteszem, akkor a földet bámulom, mert érzem ezeket az égető pillantásokat. Miért ilyen rosszindulatúak az emberek? Én sosem röhögnék ki senkit a külleme miatt. Nem tehetek róla, hogy így születtem. Min tudnék még változtatni?
18
"Önbizalmat nem tudom honnan kaparjak magamnak, mert nincs miből merítenem sajnos"
Mert nem csini pofikából kell önbizalmat építeni. Nem vagy semmiben jó? Nem vagy okos, vicces, nem szeretnek az emberek veled időt tölteni? Nem vagy jó valamilyen játékban, hangszeren, nyelvben?
Szia, SEMMIN nem tudnál változtatni és nem is ajánlom. Úgy vagyok szuper ahogy vagy és nem kell kiöltözni stb ahhoz hogy Értékes legyél. Én szívesen megismerlek (no nyomulás) ha szeretnéd írj rám, nekem nem a külső a fontos, szóval ja, ha gondolod tartok neked is egy fél órás papolást arról hogy a belső a fontos, és lehetnél te is valami szupermodellribi mint a legtöbb korunkbeli, attól még az a fontos tudsz-e Szeretni
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!