Az mennyire normális, hogy ha valaki csúnya akkor a többiek gonoszak vele, igyekeznek letörni az önbizalmát, elvenni az életkedvét, elérni hogy ne érezze jól magát az életben?
Nekem ez bűncselekménynek tűnik amit jelenleg a törvény nem büntet pedig semmivel sem enyhébb bűn mint például a bőrszín miatti diszkrimináció.
Bizonyított, hogy a csúnyáknak az élet minden területén nehezebb a boldogulás, a boldog élet meg vàgyálom.
Ezt a súlyos diszkriminációt szerintetek orvosolni kellene vagy nem? Ha igen miért ha nem miért nem?
Gondolj bele
Van A ember, szép, megvan mindene, megvan a magához való esze, mégis boldogtalan, magányos.
Van B ember, aki csúnyább, nincs pénze flancosabb, márkásabb göncökre, nem szakértője olyan területeknek, miken az A ember, de mégis boldog és képes mindenkivel elcsevegni.
A ember persze, hogy féltékeny lesz, hogy neki ez miért nem jön össze és elkezdni támadni a B embert, ahelyet, hogy magába nézne és elgondolkodna, min kéne változtatnia.
4
Elérhető lenne vajon a változtatás. Most őszintén a bűntudat megölne ha a saját gyerekeimet ilyen helyre küldeném úgy, hogy tudom mi vár rá. Nem tudnám magamnak megbocsátani.
Hát kedves kérdező, az iskola nagy kics..szés a gyerekeinkkel. Ezért nekem mindkét gyerekem volt magántanuló, az egyik most is az. Ez a megoldás.
És ne higgy annak, aki azt mondja, hogy a magántanuló nem szocializálódik. Dehogyis nem, éppenhogy ő szocializálódik helyesen. Meglesznek a barátai, akikkel szívesen jár össze, a sok személyiség és magatartászavaros, frusztrált, neveletlen osztálytárs gonoszkodását meg megússza, nem is szólva egyes gyerekgyűlölő, besavanyodott, rosszindulatú, dilettáns tanárról. Nekünk ez utóbbiakkal gyűlt meg inkább a bajunk.
Hogy az iskola nálunk megváltozik-e valaha, azt nem tudom. Ki kell költözni Finnországba, állítólag ott nem ilyen tré.
Sajnos ez gáz, de szerintem minden iskolában van ilyen eset. Minket megfenyegettek:
"Ha nem fogjátok be, akkor beleverjük a fejeteket a betonba"
Mindezt azért, mert merészeltünk nevetgélni a Városi Sportpálya lelátóján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!