Tényleg ennyire csúnya lennék? Miért ilyen gonoszak az emberek?
Kiskorom óta tisztában vagyok azzal, hogy nem éppen vagyok konvencionálisan szép lány; kaptam már meg nem egyszer, persze, valamivel durvábban megfogalmazva. Ezért figyeltem mindig is különösen a külsőmre, hogy a lehető legtöbbet ki tudjam honi a menthetetlenből: igényesen, szépen öltözködöm, visszafogottan sminkelem magam, egészséges a hajam, nem vagyok duci. De akárhányszor kint vagyok a nagyvilágban, látom, ahogy az emberek rám néznek (főleg a korombeliek): összevont szemöldökkel, halvány mosollyal az arcukon cserélnek egymás között egy pillantást, mint akik alig tudják visszafogni a kitörő nevetésüket, amit a külsőm váltott ki belőlük. Minden alkalommal, legalább egyszer. Utálok bárhova is menni, ha mégis megteszem, akkor a földet bámulom, mert érzem ezeket az égető pillantásokat. Miért ilyen rosszindulatúak az emberek? Én sosem röhögnék ki senkit a külleme miatt. Nem tehetek róla, hogy így születtem. Min tudnék még változtatni?
18
Nagyon kicsi az önbizalmad. Lehet, hogy sokszor csak ez az oka annak, ha rólad beszélnek. Ne nézd a földet! Bízz magadban és vállald fel magadat! A kisugárzás többet számít, mint a klasszikus szépség!
Növeld az önbizalmad, kezdj el sportolni pl, az segít.
Én max akkor beszélek ilyenformában valakiről az utcán, ha pl.: tetszik valami ruhája, vagy "úristen de szép" :D
Én se vagyok kiemelkedően szép sajna, pedig tényleg igyekszem.
18/L
Köszönöm a válaszokat. Biztosan van igazság abban, hogy valamilyen szinten bebeszélem magamnak, de azért a verbális inzultusok aligha a képzeletem által alkotott illúziók.
Azt az idiómát hallottátok már, hogy 'she has a face only a mother could love'? ... Rám még ez sem mondható, mert anyám is csúnyázott már le közvetett módon :D
Önbizalmat nem tudom honnan kaparjak magamnak, mert nincs miből merítenem sajnos. Tudom, hogy mennyire felszínes dolog ilyenen pattogni, de mégis szorongok.
Jó helyre jöttél ! Itt csak csúnya és magányos fiúk vannak !! Akiket nem érdekek a külső :D Amúgy meg alapból értelmetlen a kérdés . Az emberek többsége gonosz . Gondolom ez nem új dolog . Barátkozz meg magaddal , aztán majd úgy is jön egy fiú aki így fog szeretni . Ne érdekeljen mások véleménye .
:)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!