Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti szoktátok azt érezni a...

Ti szoktátok azt érezni a lelketek mélyén, hogy jó lenne, ha valaki jó szorosan és hosszan megölelne titeket, majd a fületekbe suttogná, hogy "most már nem lesz semmi baj, itt vagyok, és vigyázok rád"?

Figyelt kérdés

Nem vagyok súlyosan introvertált, sem antiszoc, sem depressziós, sem ezeknek a keveréke. Elég közvetlen, nyílt és kedves embernek tartom magam, és tartom is ezt az állapotot a hétköznapokban, de sokszor érzem azt, hogy hiányzik a baráti körömből egy ember, akire igazán támaszkodhatok érzelmileg, akire felnézhetek, és aki össze tud kaparni engem a gyengébb pillanataimban, mert sok ilyen van.

Most is itt ülök egyedül a szobában, és az jár a fejemben, hogy milyen jó lenne, ha lenne most itt mellettem egy ilyen ember, aki magához ölelne, csitítgatna, simogatná a fejem, miközben én kisírhatnám, kiadhatnám magamból a sok sz*rt, ami összegyűlt bennem?

Ti nem szoktatok a lelketek mélyén hasonlót érezni?

25/F

2019. szept. 29. 20:31
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
68%
Nem, üres szavak nem segítenek...
2019. szept. 29. 20:32
 2/35 anonim ***** válasza:
32%
Nem.Férfi vagyok,arra neveltek,hogy megoldjam a problémákat egyedül,vagy dögöljek meg,de csendben.
2019. szept. 29. 21:00
 3/35 he84 ***** válasza:
91%
Csak mert valaki férfi, nem azt jelenti, hogy akkor nem érdemelhet, nem kaphat szeretetet, ölelést és hogy nem hallgathatja meg valaki a bajait, mint például egy barát. Mindenki ugyanúgy érző ember, legyen az illető akár férfi, akár nő. Baj akkor van, ha túl gyakran, mindig csak a panaszkodás megy a legtöbb dologról túl rendszeresen. Mert csak emiatt keresni valakit és csak ezért barátkozni, az már lelki szemetesládának használás, ami szintén nem túl jó. Na meg vannak, akik alapból ölelkezősebbek, bújósabbak és baj nélkül is szükségük van több ölelésre, bújásra baráttól is.
2019. szept. 29. 21:05
 4/35 anonim ***** válasza:
98%
Az ölelés jó lenne, de a suttogást nem igénylem.
2019. szept. 29. 21:13
 5/35 anonim ***** válasza:
79%
Mindannyian erre vágyunk azthiszem
2019. szept. 29. 21:13
 6/35 anonim ***** válasza:
12%
Nem, de jó pénzért szívesen megölellek bármikor! :D
2019. szept. 29. 21:24
 7/35 anonim ***** válasza:
65%
Nem, én nem szeretem ha hozzámérnek. :(
2019. szept. 29. 21:30
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Az ölelés, és az, hogy legyen valaki, akire tényleg MINDIG számíthatok, ha lelki támasz kell, nekem is jólesne. És ez természetesen kölcsönös lenne.
2019. szept. 29. 21:37
 9/35 anonim ***** válasza:
84%

"Mennyiert ölelsz?"

Kedves Privát!

Természetesen csak vicceltem. :)

De gondoltam már arra, hogy szívesen tartanék az utcán ingyen ölelést, mert szerintem nagyon sok embernek szüksége lenne rá, ha nem félnék a sok beszólótól, meg a rám ragadt baciktól és nem egyedül csinálnám. :)

2019. szept. 29. 21:59
 10/35 anonim ***** válasza:
27%

Igen, minden egyes nap minden percébe. Csak egy barátnőt szeretnék aki elvisel megölel elfogad és szeret engem, csak én nagyon visszahúzódó vagyok, semmi emberi kapcsolatom, és chatelni se találok senkit, egyedül vagyok, csak csalódok mindenbe és mindenkibe, ha szeretnék chatelni és nyitott lenni hogy végre találok valakit, csak csalódok... Sokan vagyunk igy

18f

2019. szept. 29. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!