Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyarok miért határolódnak...

A magyarok miért határolódnak el bármilyen idegen nyelv elsajátításától?

Figyelt kérdés
Nem zavarja őket, hogy az Európában leghátul vagyunk az idegen nyelvek tudásában?

2019. júl. 30. 11:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
81%

"A 40 felettieknek folyékonyan kéne beszélniük oroszul."

Arról hallaootál már, hogyha valaki nem gyakorolja, nem használja a tanult nyelvet, akkor elfelejti??

Oroszt tanulni egy emeletes baromság volt. Teljesen haszontalan, használhatatlan.

Tanulnék én nyelveket 40felett is, de vagy tul drága, vagy szar az oktatás, vagy mindkettő.

Például a hülye közmunka helyett az állástalanoknak ajánlhatnának nyelvtanfolyamokat is.Hasznosabb lenne.Van, de alig lehet bekerülni.Az egész rendszer szar.

2019. júl. 30. 13:00
 22/33 anonim ***** válasza:
5%

,,Tanulnék én nyelveket 40felett is, de vagy tul drága, vagy szar az oktatás, vagy mindkettő."

Akkor vegyél fel hitelt rá,tedd le a cigit ha cigizel,és 2-3 évig erre fókuszálj.

2019. júl. 30. 13:05
 23/33 anonim ***** válasza:
93%

Ki az a hülye aki hitelt venne fel csak hogy angolt tanulhasson hobbiként?

Kedves utolsó, kérlek gondold át mit beszélsz te szerencsétlen :)

2019. júl. 30. 13:47
 24/33 anonim ***** válasza:
6%

23-as ha már szerencsétlenezel,te idióta magyar.

Neked akartam jót,több lehetőséged lenne jobb melókra.

Én is felvettem a diákhitelt angolra és meg is tanultam.

2019. júl. 30. 13:51
 25/33 anonim ***** válasza:
82%

Egyébként nem értem mi szükség van egy magántanárra. Nem hogy még hitelt fel venni ami azért pár száz ezerbe kerül, mármint az órák.

Igaz én is jártam magántanárhoz de csak felkészités képpen a vizsgára. Mindent magam tanultam, és sikeresen letettem a felsőfokút. Persze egy laikusnak nem mondom hogy pénzkidobás a diákhitel nyelvtanulás céljából

2019. júl. 30. 15:48
 26/33 anonim ***** válasza:
89%
Magamból kiindulva, mert: A, nincs nyelvérzékem; B, nem használnám sehol sem.
2019. júl. 30. 17:26
 27/33 anonim ***** válasza:
22%

21, igen, ez az az elhatárolódós baromkodás amit írsz "oroszt tanulni felesleges vlt" persze, hiszen a szu összeomlásáig csak a világ második legnagyobb hatalmának a nyelve volt, igazad van, én se értem mért lett volna jó megtanulnotok. (meggyőződésem hogyha angol felügyelet alá kerül az ország 45 után, akkor az angol ellen lenne az összes hlye így kikelve)

de kérdező, mit vársz attól a nemzettől, ahol egy diplomás, értelmes, okos családapa kedvenc sztorija gimiből az, hogy megrongálta az osztálytársai oroszkönyvét, merthogy micsoda ellenálló ő. nem ellenálló, csak egy hisztis, elkényeztetett kis fsz, akinek jó eséllyel eszébe sem jutott, hány családnak kell újra megvennie a tanszereket a gyerekének, akinek az volt minden bűne, hogy nyelvet mert tanulni

2019. aug. 1. 15:37
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

Igen az tényleg gyerekes és undorító aki másikét hazavágja,de sajnos ez Magyarország,balkáni putritelep sajnos.

Tisztelet a kivételeknek.

Orosz nem rossz amúgy csak az a baj,hogy nagyhatalom de full csóróság van Oroszországban,meg diktatúra úgyanúgy nem kimondva.

AMikor volt a gengszterváltás kb. 70 évvel volt az iparunk lemaradva,silány selejtett gyártottunk ez a baj.

SZU is silány vacak minőséget gyártottak.

Nálunk az orosz TV konkrétan felrobbant magától :)

Elkanyarodtam,jó az orosz de ha lett volna angol már akkor nem itt tartanánk.

2019. aug. 1. 15:40
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
Igen, büdös magyarok
2019. aug. 1. 17:47
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Csak a lényeget tömören leírva:

ad1.: Magyarországon katasztrofális a nyelvoktatás.

ad2.: Nem mindenkinek van nyelvérzéke, nekem sem. 16 éve tanulok angolt és még most is alig makogok B1 szinten (persze a B2 papír megvan, ami ebből látszik mennyit ér)

ad3.: A magyar teljesen egyedi nyelv egész Európában, nincs rokonságban egy más nyelvvel sem, ezért nehéz a magyaroknak más nyelvet elsajátítani. Van a spanyol-olasz-portugál vonal, van a német-angol-svéd vonal illetve a román-francia-újlatin vonal. Na a magyart ebből a szempontból hova tudnád elhelyezni? Baromi nehéz, egyedi és emiatt elcseszett nyelvünk van.

ad4.: Baromira nincs motivációm, ha belegondolok abba, hogy többévnyi egyetemi szo**s után, a perfekt nyelvtudás alapkövetelmény egy munkához. Nem vagyok mazochista tudod (főleg, hogy nincs nyelvérzékem). Akkor inkább gyenge nyelvtudással majd kimegyek mosogatni 2-3-szor annyi fizetésért és ott talán ragad is rám valami nyelvtudás.

ad5.: A magyarok nagyrésze nem tehetős, sőt sokan csórók (pl. én is) emiatt nem engedheti meg a nyelvkurzusokat, de ami ennél is baromi lényegesebb, hogy nem tud évente 2-3-szor külföldre utazni, ahol karbantarthatja a nyelvtudását. És ha egy nyelvet nem beszélünk/tartunk karban, azt bizony k***a hamar elfelejtjük.

2019. aug. 1. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!