Ha több gyereked van, es a nagyobbikat meghivjak sz. Napi buliba, a kisebbiket is otthagyod?
Bocsánat, rosszul fogalmaztam, mert nálunk osztályban ismerték egymást a szülők és a gyerekeik anno.
Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy, ha a szülők !!!ismerik egymást!!! és tudják, hogy a kilenc éves Renátának van egy 5 éves húga, akkor valószínűleg ő is jön, ha a gyereküket meghívták előtte Renáta bulijába vagy, ha Renáta és a kishúga együtt voltak a többi buliban is, tehát ismerik Renáta húgát, plusz, ha Renáta húga is talál elfoglaltságot.
Nyilván azért egy 10 gyerekes anya nem viszi el a 10 gyerekét a buliba.
Illetve, ha egy hely x gyereknek van kibérelve, akkor Renáta szüleinek kell finanszírozni a plusz egy főt.
Ha a szülők nem ismerik Renátáékat (mert ez is megesik), akkor pedig Renátának kell szólni a suliban időben, hogy jöhet e a húga vagy Renáta szüleinek felhívnia a szervező szülőket.
És, ha a szervező szülők nem érzik úgy, hogy a buli egy öt évesnek való, akkor nem mosolyogni, de magukban keseregni, aztán a GYIK-n háborogni, hanem ott helyben elmondani, hogy ne haragudjon, de nem erről volt szó és emiatt te se úgy készültél.
Ismétlem, amikor nekem voltak a bulijaim, tudtuk, hogy kik jönnek tesóval, cserébe a tesó szülinapjára én is mentem,ott tényleg olyan korosztály voltunk, hogy belefért és egy sima házibulin mindenki elvolt, de pl nagyobbként persze nem lett volna így. A testvérem 15 éves társai között elég viccesen festettem volna kilenc évesen, de pl nekem voltak babáim, autóim, társosaim, pianínóm, stb., amivel egy 5 éves simán eljátszott az én bulimon.
nekem nem volt lehetőségem sem hogy jelezzem felé, hogy nem jó ötlet..
Nem haborgok..., csak ėrdekelt másoknál ez hogy szokott történni., mert ahogy irtam is nagyon meglepett a dolog.
Meghíváskor, vagy legalábbis előtte illet volna szólnia.
Szerintem meg abszolút nem normális, hogy egy 10 éveseknek való buliba lepasszolnak egy ötévest. Írta az egyik előttem válaszoló, hogy fura lett volna a 15 évesek közt 9 évesen, igen, kb. mint a tíz évesek közti 5 éves.
Aki meg azt mondja, hogy ott helyben kell szólni: én sem szólnék egy "felheccelt" 5 éves előtt, hogy nem jöhet, egyszerűen nem lenne szívem hozzá, de ha jön értük az anyukájuk, biztos félrehívom, és elmondom, hogy előtte csak a gyerek miatt nem szóltam, de ezt mégis hogy gondolta?! (Egyébként az ilyennek még így sem fog leesni, és még ő lesz megsértődve.) Nekem ez kb. olyan abszurd, mintha ma, felnőttként tesómat meghívnák valahova, és mennék én is. (Bár velem kevesebb dolga lenne még így is a házigazdának, mint egy kíváncsi 5 évessel, akit még csak úgy mellesleg a buli meg a tízévesek mellett pesztrálni kell. Aki azt gondolja, elég neki egy barbi vagy egy társas, és elül egy sarokban a buli végéig, látott már kisgyereket élőben?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!