Frissen kicsomagolt 4TB HDD-n kapásból 2 partíció van. A kisebbiket (1678, 02 GB) nem lehet se törölni, se eggyé tenni a nagyobbik partícióval?
Figyelt kérdés
Windows alatt próbáltam 6 féle progit, Lemezkezelőket, Windows telepítőket XP-től Win 10-ig, Live Linux-okat (Ubuntu, Mint, Fedora GParted-jeik)
Szerintetek mi a gond,mi a teendő? Kifogytam az ötletekből.Eleve fura,hogy 2 partíció van egy bontatlan HDD-n...
A válaszokat előre is köszi!!!
Aki tud valami használhatót,annak megy a zöld pacsi!:)
2017. nov. 21. 19:32
1/6 anonim válasza:
Melyik cégtől vetted??
Bármelyik proginak működnie kéne, nemhogy hatnak sem. Én ezek után nem a 7. ötletet várnám, hanem élnék a 14 napos elállási jogommal és visszaküldeném a francba.
HD sentinel mennyi bekapcsolást rögzített eddig??? Biztos hogy új?
2/6 A kérdező kommentje:
Megnézem,de szerintem se új csak újracsomagolták (gyárinak tűnik a csomagolás). Szerintem ahonnan rendeltem már ők is így kapták,ezért nem akarom feleslegesen befújni őket.
2017. nov. 21. 20:04
3/6 anonim válasza:
A hagyományos MBR particionálás nem kezel 2,2 gigánál nagyobb partíciót, át kell konvertálni GPT-re!
4/6 A kérdező kommentje:
A hibaüzik közt volt valami ilyesmi.
Hogy kell?
2017. nov. 21. 20:48
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Initialize to GPT...:)
Műxik! Megy a zöld.:)
2017. nov. 22. 03:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!