Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hülye vagyok, hogy ezen...

Hülye vagyok, hogy ezen rágódok? Szerintetek nem érdemlem meg, ha ő jobban néz ki?

Figyelt kérdés

Van 1 kellemetlen téma, vagyis az önbizalmam.

De kezdem az elejéről

Megismertem egy srécot, aki eléggé lányok kedvence típus. Belsőre, külsőre is rendben van. Együtt vagyunk 3 hete, de...

A kívülállóak szemének szép pár vagyunk. Mind a kettőnknek jó a teste, magasak, csinosak vagyunk. Ápolt vagyok én is mindig, van sminkem, hajamat minden reggel mosom, felöltözök szépen...és igen, itt kezdődik a problémám-

Én reggel úgy nézek ki mint 1 múmia..nem is tudom, hogy bírok ilyen jó valamit csinálni magamból, hisz sminket ALIG használok.

Na de, ti szakítanátok azért, mert féltek, hogy nem vagytok elég jók a másiknak?:(

A barátomnak természetesen olyan a bőre mint a kisbabáknak, nagyon szép, puha, 1 pattanása, nyoma sincs.

Nekem smink nélkül egy hányadék a bőröm, és emiatt félek, hogy majd keres egy szebb bőrű csajt...meg a hajam is olyan, hogy ha reggel nem mosom meg, akkor undorítóan nézek ki. Az övé meg gyönyörű dús.

Én reggelente 1,5 órát készülődök, hogy utcára merjek lépni, ő max fogat mos és megborotválkozik. Így leszünk (arcra) egy szinten.

Ti emiatt rosszul érzenétek magatokat? Gáz, hogy csúnyább a bőröm és a barátomé meg szép? Annyira szeretnék én is szép bőrt...teszek is érte, de eddig még nem nagyon vállt be semmi...

2019. márc. 19. 23:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tehát az ilyen emberekre mondják, hogy mindenki a maga szintjén nyomorog. Figyelj én boldog lenneék a helyedben, hogy ez a szorongásaid legnagyobb tárgya. 1,5 készülödés pedig egyszerű eszetlenség. Mit lehet 1,5 óráig csinálni reggelente? Ez csak a te kényszeres szorongásod, hogy így lesztek egy szinten.
2019. márc. 20. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!