Csak én érzem úgy hogy életképtelen vagyok, hogy nem érdemlem meg az életet, és nem érek semmit?
Figyelt kérdés
Sosem tudtam magam megvédni senkitől. És hibásnak érzem magam emiatt is, és mert ilyen vagyok, amilyen. Halált érdemelnék, bűnösnek érzem magam.2019. jan. 17. 10:57
1/5 anonim válasza:
Szeretem az ilyen kérdéseket. Tehát az a kérdésed hogy csak te érezd e így. Válasz: nem
2/5 A kérdező kommentje:
# 1. Honnan tudod??
2019. jan. 17. 11:00
3/5 anonim válasza:
rólad lehet, hogy csak te, mi honnan tudjuk?
mások is éreznek hasonlóan, mint te
de ha ennyire nyuszi és béna vagy, akkor nem gondolod, hogy itt az ideje, hogy változtass ezen?
4/5 anonim válasza:
Ne bántsd magad azért, mert (véleményed szerint) nem tudtad magad megvédeni soha...
Ha önmagadat nem szereted, elutasítod, bűnösnek érzed magad mindig, úgy nehéz lesz másoktól szeretetet, megbecsülést várni...
A környezet megérzi gyengeségedet és ki fog használni...
Pszichológussal el kellene beszélgetned erről, illetve érdemes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!