Miėrt ilyen ėletkėptelen, önállóan gondolkodni nem tudó a fiatalság jelentős rėsze?
Örülök, hogy van annyi időd arra, hogy más dolgaval foglalkozz..
Az a ciki, hogy te ezen rágódsz haver. Ahelyett, hogy élnéd az életed, a saját dolgoddal foglalkozva.
Senki sem tökéletes, fiatal korban meg főleg nem. Ha valakit hibáztatni akarsz, akkor a szülőket hibáztasd. Magyarul nem a fiatalok vannak elcseszve, hanem az a generáció, akik "felnevelték" őket. Ennyi a történet.
Én is ezt veszem észre a korosztályomon, de nem foglalkozok velük, inkább fel se húzom magam a hülyeségeiken, épp elég dolgom/problémám van.
N/20
Szerintem vannak, akiknél a nemtörődömség vagy lustaság játszik közre, de olyanok is, akik túl bizonytalanok ahhoz, hogy az önálló gondolataikat felvállalják.
Pl. velem is előfordul, hogy egészen egyszerű kérdéseket szegezek másokhoz (lényegében olyanokat, amire én is tudom a választ), mégis megkell kérdeznem, hogy biztos legyek, olyankor mondhatni függök mások véleményétől.
Van amikor szorongás miatt teszek fel nevetségesen egyszerű kérdéseket, pl. ha épp vonaton utazok, akkor gyakran megkérdezem, hogy jó vonatra szálltam-e fel, még akkor is, ha előtte megnéztem (mert attól tartok, hogy talán elírás miatt esek tévedésbe).
Úgy gondolom, hogy interneten is fennállhatnak ilyen problémák, hiába jársz utána valaminek, nem tudhatod, hogy megbízható forrásból olvasol-e épp, ezért elolvasol több véleményt.
Mert sajnos ilyennek neveltek minket, így nőttünk fel.
20/N
"Sajnos mindegyiket otthon elkényeztették nem kicsit. Beléjük nevelték, hogy ők a világ közepe, soha nem hibásak semmiben. Mindenki azért van, hogy kiszolgálják őket."
Mit takar a mai fiatalság...mert a fentiek teljesen ráillenek 28-30 éves rokonaimra is, testvéremre, unokatestvéremre, baráti társaságukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!