Mit gondoltok arról, ha a mai világban valaki 20 évesen teherbe esik, úgy hogy pár hónapja még másik barátja volt?
Igen, 2018, ahol a tizenpár évesek szexelnek (mondjuk ez sok évszázada is megvolt), na az a probléma.
Ha rendesen fel tudja nevelni a kicsit, az remek. Igen, elég gyors egy új fickótól rögtön teherbe esni, de nem ismerem a történetet, simán el tudom képzelni, hogy megérteném (azért ehhez sok kéne, de érdekes az élet s nem érdemes sztereotipizálni).
A 20 éves korral semmi gond, van, akinek ilyenkor már megvannak azok a fontos feltételek, amik nélkül pedig az emberek nagy része szül...
Egyébként nem szoktam ismeretlen emberek benső ügyein gondolkodni a pár adat alapján elítélni őket.
Ez mindennapos. Aztán ők teszik majd fel azokat a kérdéseket, hogy "2 gyerekkel hol találok normális társat".
Egyébként nyilván felelőtlenség.
Gyereket vállalni egy kvázi ismeretlennel...
5-öst kiegészíteném azzal hogy kell még oda egy stabil anyagi háttér is. Egy gyerek nem olcsó mulatság.
Én most vagyok 20. Hiába dolgozok állandóan egyetem mellett, bejönne a gyerek mindenről le kéne mondanom. Szóval a jó öreg szabályt kell követni hogy ha nincs pénz gumira akkor nincs pénz gyerekre se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!