Nem akarok még felnőni. Éreztétek már hasonlóan magatokat?
Igen, egy ideje ezt érzem. Várom ősztől az egyetemet, de az utána lévő felnőtt létet nem.
L/20
Másfél éve dolgozom, néha úgy érzem beszippant az egész.. csak a munka, semmi móka és kikészülsz, mint Jack a Ragyogàsban... hajtani kell, munkahelyen szólnak, hogy ez sürgősen kell, akkor ott meg kapkodni.. nézni az órát, hogy mikor mehetek pisilni és mikor ihatok egy kis vizet. Ezt a tempót nehezen bírja a szervezetem és az idegrendszerem.
Én arra jöttem rá, hogy a nagyon sok rossz és unalmas és leterhelő dologban igenis meg lehet találni a jót és szórakoztatót annak, aki igazán akarja és keresi.
Tehát rohanós munkanap van ugyan, de akkor is csinálok 5 percet , hogy egy teát nyugodtan megigyak és pont nem érdekel, hogy mi a sürgős..( ja am nem sürgősségi orvos vagyok 😀 de eügyben dolgozom) nem lehet 100%on teljesíteni és mindenkinek megfelelni és jól is érezni magad.
Nehéz ez az egész élet , nekem apukám kicsi koromban ezt elmondta , igy nem lepődtem meg. De lehetsz boldog és vannak nagyon nagyon jó pillanatok és napok vagy hetek sőt évek vagy élet 😉 is.
A felnőtt életben oda kell figyelni , hogy igenis legyen bulis időszak , amikor kipihened a munkahelyi fáradalmakat , a felgyülemlő szomorúságot és dühöt meg le kell adni- ezekre módszereket találni, ne a párkapcsolat vagy barátság menjen rá! Ja igen még fontos a barátságokat ápolni, ha rossz időszak van, mert minden kaki akkor ezt megbeszélni, kibeszélni magadból. Játszani felbőttként is, megérteni , megjérdezni egy kisgyereket ő hogy csinálja , miért csibalja amit épp csinál 😀 nagyon buli szokott lenni nekem ez is.
Találj valamit vagy sokmindent ami leveszi a terhet a vállaidról, és nem kell félni rossz nap után mindig jönni fog jobb!
Én is így féltem, aggódtam mint te sőt nem szerettem a kisgyerekeket mert irigykedtem hogy nekik nem kell eltartaniuk magukat... de aztán kemény munkával kaptam fizetést, abból bevásárolok, netről nézett receptből egészségeset főzök, edzek, sétálok a parkban, kutyát simogatok, barátokkal kávézom. Butyután hangzik tudom ez sok kis apróság de ezekben próbálom a jokedvet megtalálni. Nyaralni nem nagyon megyek mert kevés a fizu... de kevés fizubol is meg lehet oldani valami kis kirándulást.. csak akarni kell meg tervezni 🙂 Kitartást és bátorságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!