Hülye vagyok, hogy ezen rágódok? Szerintetek nem érdemlem meg, ha ő jobban néz ki?
Van 1 kellemetlen téma, vagyis az önbizalmam.
De kezdem az elejéről
Megismertem egy srécot, aki eléggé lányok kedvence típus. Belsőre, külsőre is rendben van. Együtt vagyunk 3 hete, de...
A kívülállóak szemének szép pár vagyunk. Mind a kettőnknek jó a teste, magasak, csinosak vagyunk. Ápolt vagyok én is mindig, van sminkem, hajamat minden reggel mosom, felöltözök szépen...és igen, itt kezdődik a problémám-
Én reggel úgy nézek ki mint 1 múmia..nem is tudom, hogy bírok ilyen jó valamit csinálni magamból, hisz sminket ALIG használok.
Na de, ti szakítanátok azért, mert féltek, hogy nem vagytok elég jók a másiknak?:(
A barátomnak természetesen olyan a bőre mint a kisbabáknak, nagyon szép, puha, 1 pattanása, nyoma sincs.
Nekem smink nélkül egy hányadék a bőröm, és emiatt félek, hogy majd keres egy szebb bőrű csajt...meg a hajam is olyan, hogy ha reggel nem mosom meg, akkor undorítóan nézek ki. Az övé meg gyönyörű dús.
Én reggelente 1,5 órát készülődök, hogy utcára merjek lépni, ő max fogat mos és megborotválkozik. Így leszünk (arcra) egy szinten.
Ti emiatt rosszul érzenétek magatokat? Gáz, hogy csúnyább a bőröm és a barátomé meg szép? Annyira szeretnék én is szép bőrt...teszek is érte, de eddig még nem nagyon vállt be semmi...
Pont, hogy nem vagyok hiú, mivel nem akarom őt magamnak, mikor kaphatna természetesen szép lányt is.
Az arcvonásaim nekem is szépek, de a pattanások elrontanak.
Ja és nem, nem tudja, hogy nézek ki reggel, emrt még nem aludtunke együtt, de nagyon tervezi és félek, hogy reggel kiábrándul.(pedig alapozón kívűl max néha spirált használok)
Nem hiszem, jobb mintha nem kapna levegőt a zsírtól.
Én 3, a nővérem lassan 10 éve mossa minden nap és mindkettőnk haja hosszú és egészséges.
Fodrászként írtam, de te tudod. De akkor még annyi h a folyamatos hajmosás miatt sokkal több faggyút termel a fejbőr. Emiatt van az h aki túl sokszor mossa, annak sokkal hamarabb zsírosodik. Ugyanakkor a víz szárít, így a bőrt és a hajat is, ami miatt sokkal könnyebben törik.
De biztos én tévedek.
Nem kötekedni szeretnék, bocsi ha így jött le.
Viszont azért kezdtem el egyre gyakrabban mosni, mert zsírosodott. Nem amiatt, mert annyira szeretem.
Sőt, nyáron kitoltam 1-2 hétre, akkor is zsíros lett. Szerintem emberfüggő, hogy kinek mi a jó.
Szánalmas hogy ez a mai fiatalság értékrendje.
Hány éves vagy 16? Esetleg ha az emberi tulajdonságokra is szánnál napi 1,5 órát nem lennél ennyire felszines.
De egyébként megérdemled a srácot , mert ha neki is ennyi esze van hogy ezt nem látja , vagy ez a fontos , akkor passzoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!