Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennének ha látnátok,...

Mit tennének ha látnátok, hogy egy roma család a pelenkát bevágja a bokor alá előttetek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Épp a kocsiba várakoztam a bolt előtt. Egy roma csalás ment tolta az asszony a babakocsit egyszer csak megállnak és a babakocsiba matat (gondolom kicserélte a pelust) és egyszer csak fogja és bevágja a bokor alá....

Mit kellet volna tennem? Rá kellet volna szólnom? Voltak vagy hatan kb 4 pasi meg 2 nő. Rájuk szólok hogy ott ám a kuka tőletek kb 10 méterrel. valószínüteg nekem estek volna és valószínűleg megvertek volna. Vagy rendőrt hívni? és rendőr is mit tett volna? a roma úgy is letagadta volna. És amikor elhajította az asszony a pelenkát akkor a többi teljesen természetesnek vette ezt semmi reakciójuk nem volt mentek tovább. Tökre zavar, hogy nem csináltam semmit, de mit tehettem volna? Ti mit tettek volna?

(ja, és nem kell jönni a rasszista dumával semmi ilyesmiről szó sincs.)

2019. márc. 1. 15:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A magadfajta az emberiség egyik tumora. Pontosan azt is kéne veletek tenni. :)
2019. márc. 19. 23:13
 22/27 anonim válasza:
Mert az,hogy elkezd atkozni mert nem ertek vele egyet az tok normalis... Az ilyen okoskodo majmok az emberiség tumora :)
2019. márc. 19. 23:19
 23/27 anonim ***** válasza:
Hogy nem látod a kérdésben a problémát, az a baj. A mentalitásod gáz. És még trollkodsz is. Ugh. Undorító vagy.
2019. márc. 19. 23:23
 24/27 anonim ***** válasza:

Na azért itt álljunk meg kedves übermagyar kérdező.

Azért jó sok magyarról is elmondható ugyanez. Az országunk meg egyébként egy szrkupac és máshol még minket se nagyon szeretnek. Meglehet, okkal.

Na meg a cigányok közt is akad dolgos, értelmes alak is. Csak naggyon kevés.

De megnyugtatlak, a bigott fajta ember az színtől, hovatartozástól független majdnem olyan ártalmas mint egy közepesen lusta cigány.

Nem, nem vagyok cigó, rühellem a szemetelőket is, és a putrilakókra én nézek a legrondábban.

De azért neked se ártana visszavenni.

2019. márc. 20. 10:09
 25/27 anonim ***** válasza:

#24 most éppen Te általánosítgatsz, Te itélsz el/meg rasszokat, csoportokat. A kérdező egy konkrét példát hozott fel, méghozzá a személyes tapasztalatát, amit Ő látott. Külön fel is hívta erre a figyelmet.

Nem kell egyből mindent tüdőre kapni :)

2019. márc. 20. 10:59
 26/27 anonim ***** válasza:
Bocs, közben törölve lett a kérdező legutóbbi hozzászólása, tehát az enyém is okafogyottá vált. Le kéne húzni azt is, mint a sapkát, hogy töröljék mert így tényleg hülyén néz ki :D
2019. márc. 20. 11:10
 27/27 anonim ***** válasza:
#26 Én olvastam a kérdező hozzászólását, mielőtt törölték volna. A kérdező durván rasszista megjegyzéseket tett, aminek nincs helye az oldalon. 100%-osan megérdemelte, és igaz volt, amit leírtál.
2019. márc. 20. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!