Mit tennének ha látnátok, hogy egy roma család a pelenkát bevágja a bokor alá előttetek? (többi lent)
Épp a kocsiba várakoztam a bolt előtt. Egy roma csalás ment tolta az asszony a babakocsit egyszer csak megállnak és a babakocsiba matat (gondolom kicserélte a pelust) és egyszer csak fogja és bevágja a bokor alá....
Mit kellet volna tennem? Rá kellet volna szólnom? Voltak vagy hatan kb 4 pasi meg 2 nő. Rájuk szólok hogy ott ám a kuka tőletek kb 10 méterrel. valószínüteg nekem estek volna és valószínűleg megvertek volna. Vagy rendőrt hívni? és rendőr is mit tett volna? a roma úgy is letagadta volna. És amikor elhajította az asszony a pelenkát akkor a többi teljesen természetesnek vette ezt semmi reakciójuk nem volt mentek tovább. Tökre zavar, hogy nem csináltam semmit, de mit tehettem volna? Ti mit tettek volna?
(ja, és nem kell jönni a rasszista dumával semmi ilyesmiről szó sincs.)
Hú, ne is mondd. De ha egyedül voltál, és a környéken sem volt senki, akkor ilyenkor jobb, ha csendben maradsz, főleg, ha nő vagy.
Írta itt valaki, hogy erélyesebben rászólt, máris szót fogadott a delivens. Hát gondolom, nem hatan voltak ellene.
Idegesítő nagyon, de egyedül ne szállj szembe ilyen degradált emberekkel, mert úgy is te húzod a rövidebbet, ha beleavatkozol. Csapatostul ők az urak.:/
Az a baj, igen, hogy ez a fajta sajnos azonnal nekimegy bárkinek, aki rájuk mer szólni, néha az is elég nekik, ha meglátják, hogy nézed őket.
Ezek azt a viselkedést tanulták otthon, hogy ilyenkor köpködve és k***anyázva neki kell rontani a fehér embernek, hogy mit bámul és a rák egye ki a belét.
Nem állna melléd sem a rendőrség, sem bárki az utcáról, csak szemlesütve tovább battyognának. A putrisok meg jól megtépnének.
Ha valakit vagy valamit bántanának, azt nem hagynám, vállalnám a balhét, de egy bokor meg egy pelenka miatt, és elnézést a természettől, nem.
Nem tudtál volna te sem ebben a helyzetben mit csinálni. A rendőr nem ment volna ki, kiröhögtek volna. Egyedül meg semmi esélyed nem lett volna egy horda ellen.
Pontosan az ilyenek miatt utálom a cigókat. Az ilyen alja, putrilakó fajtát. A normálisat nem cigányozom, részemről ők csak simán emberek. De ezek? Ezeket tényleg pulyástól ki kéne irtani mind egy szálig, és nem érdekel, mennyire vagyok ettől rasszista.
Az egy dolog, hogy milyen szinten hiányzik belőlük a kultúra, az a rosszabb, hogy elérték, hogy ne merjenek nekik szólni a normális emberek. Nem azt mondom, hogy fehér ember nem csinál ilyen hányadék dolgokat, de rájuk azért rájuk mer szólni az ember. A putrilakókra? Nem. Rájuk nem merünk. És ez az, ami miatt annyira rühellem őket.
Hát igen, sajnos a patkányok igen szapora jószágok, és csapatokba verődve nagyon felbátorodnak.
1-2 patkányt még lelő az ember (mondjuk gázpisztollyal) aztán lehet nekik adagolni az áldást, de mikor összeverődik a csürhe, jobb kikerülni őket.
Olvastam rászólt valaki a Ráhelre amikor a Horvát-Magyar határon eldobta a használt pelenkát zacskóba csomagolva. Annyit mondott a Ráhel, hogy nincs kuka és mint aki jól végezte a dolgát beült a kocsijába a családjához.
Pedig 5 méterrel volt a kuka az autójuktól. A bolti bokros szemetelés esetében annyit tettem volna, amint eltávoztak a roma családok rögtön megkerestem volna a bokorba a használt pelenkát és a közelebbi kukába dobtam volna be.
Szóval akkor a szemetelés teljesen rendben van? :D
És jogosan jöttek volna nekem? :D :D
Na te is egy ilyen cigány lehetsz mint ők! De az is biztos hogy te is szemetelő vagy. Aki ennyire leszarja az 100% olyan! Remélem soha nm leszel boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!