Csak engem irritál most már a királyi család rongyrázása?
Egyszerűen képtelen vagyok felfogni hogy az emberek mit szeretnék ezekben. Csak szórják az adófizetők pénzét minden marhaságra,akik naponta kb. 5-7 órát dolgoznak ezek meg SEMMIT. Ez azért is zavar engem mert én is angliai állampolgár vagyok és egyszerűen zavar,hogy a 2018-as év végén,effektív listát csinálnak arról hogy ki mennyit költöt ruhákra. De most komolyan! Csak én vagyok így ezzel,vagy akkora a rajongó tábora a királyi családnak,hogy azok akiknek nem tetszik,nem tudnak érvényesülni? Most nem értem hogy mit lehet szeretni annyira ezekben az emberekben.
Erzsébet királynő már öregszik,Károly csalta végig a gyerekei édesanyát aztán miután meghalt Diana összeházasodót Kamillával, Katalin és Vilmos a legnormálisabbak,ök legalább nem csinálank cirkuszt. Harry meg szórja másnak a pénzét,aztán pedig 34-35 évesen elvett egy közel 40 éves Amerikai félvér prolit. És ezek lennének ők,csak róluk tudok,szóval bocs hogyha valakit kihagytam..
Nem az adófizetők pénze, nekik van vagyonuk.
Ne foglalkozz vele, ha nem tetszik, tényleg. Változtatni úgyse tudsz rajta.
Persze, hogy vannak hibáik, ők is csak emberek.
Nem tudsz mit tenni, amúgy a britek tényleg királyimádók nagyon. Tesóm és a gyereke is ott él már 12 éve (brit állampolgárok már ők is), és azt mondják, hogy munkahelyen is, gyerek sulijában is valahogy mindenki tisztelettel beszél a királyi családról. Ők ilyenek. (Amúgy igen, van magánvagyonuk, de én úgy tudom, az állami költségvetésből is van valami összeg, amit évente kapnak).
Kérdező, amúgy az általad felsoroltak még okék, nálam a tűréshatárt a Beatrix, Eugenie, ez a vonal lépi át. (Meg a jó édes anyjuk, akinek azért anno elég hamar kitelt a becsülete a királyi családban.)
8#
Hát igen, ez már teljesítmény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!