Csak engem irritál most már a királyi család rongyrázása?
Egyszerűen képtelen vagyok felfogni hogy az emberek mit szeretnék ezekben. Csak szórják az adófizetők pénzét minden marhaságra,akik naponta kb. 5-7 órát dolgoznak ezek meg SEMMIT. Ez azért is zavar engem mert én is angliai állampolgár vagyok és egyszerűen zavar,hogy a 2018-as év végén,effektív listát csinálnak arról hogy ki mennyit költöt ruhákra. De most komolyan! Csak én vagyok így ezzel,vagy akkora a rajongó tábora a királyi családnak,hogy azok akiknek nem tetszik,nem tudnak érvényesülni? Most nem értem hogy mit lehet szeretni annyira ezekben az emberekben.
Erzsébet királynő már öregszik,Károly csalta végig a gyerekei édesanyát aztán miután meghalt Diana összeházasodót Kamillával, Katalin és Vilmos a legnormálisabbak,ök legalább nem csinálank cirkuszt. Harry meg szórja másnak a pénzét,aztán pedig 34-35 évesen elvett egy közel 40 éves Amerikai félvér prolit. És ezek lennének ők,csak róluk tudok,szóval bocs hogyha valakit kihagytam..
Most komolyan! Szerintetek hol érdekli őket a bulvár, a média? Le se s..rják mit gondol a nép! Ők eleve úgy lettek nevelve, hogy kiválasztottak, mindenkinél jobbak, nemesebbek..
Mellesleg a britek közt is van, aki utálja őket. Minden nézőpont kérdése, én se szívlelem őket.
#Utolsó(bkcs nem tudom hogy hanyadik vagy)
Nekem nem az országgal van bajom,hanem a királyi családal... Az ország szép,úgy pénzügyileg is jól megy,már amennyire normális emberek vannak. Szóval nem az országgal van a bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!